Bijzondere auto's op weg naar Lancaster voor Voedselloket

ALMERE
Zo'n twintig bijzondere auto's zijn donderdagmorgen vanuit Almere vertrokken naar het Engelse Lancaster. Met de Business Challenge wordt geld opgehaald voor Stichting VoedselLoket Almere.

De auto's vertrokken om half 7 vanaf de Grote Markt. Er rijden onder meer een Mustang, Porsches en een Cadillac Limousine mee. Het is een initiatief van vijf Almeerse ondernemers die iets willen betekenen voor de samenleving.

De organisatie verwacht ruim 40.000 euro op te halen. De bedoeling is om de tweedaagse tocht jaarlijks te laten terugkeren voor steeds een ander goed doel.

reacties (7)

 • Jim

   

  Wat een stel azijnpissers zeg! Ze halen geld op voor een goed doel. Wat hebben jullie gedaan voor je medemens?? En dan zou er wat publiciteit bij gemoeid zijn?? Dus?? Echt te triest voor woorden die negatieve mensen....

  reageer
 • Vaan

   

  Jammer zeg zo negatief , gelukkig is er een mooi geld bedrag bij elkaar gehaald zodat er weer heel wat gezinnen kunnen eten!!

  reageer
 • Eindelijk

   

  bedankt Vaan ik was al bang dat een ieder met een beetje gezond verstand verhuisd was naar elders maar gelukkig zijn er meer die inzien dat er op deze manier toch een hele klap geld wordt opgehaald. ik zou graag zien dat de mensen die hier zo vreselijk negatief doen als tegenprestatie iets... organiseren waar ze ook zoveel geld mee ophalen!! suc6!!

 • Opa69

   

  Een beetje decante manier om te bedelen. Zal wel een mission imposible worden!!

  reageer
 • Pimpernel

   

  Het is natuurlijk goed om de Engelsen te laten zien wat jaren lang rechts bewind voor gevolgen heeft voor een samenleving, maar het is daar al niet anders, tenzij men de bedoeling heeft zich te verenigen. Voor voedselpakketten moet je naar de rijke Arabische olielanden gaan of Rusland.

  reageer
 • Jond

   

  Deze ondernemers en patjepeeërs zijn alleen maar uit op publiciteit.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Beetje vreemd

   

  Ik tel 40 personen op die foto. Als zij 1.000 per persoon doneren heb je ook 40.000 bijeen gebracht. Ik snap de logica van de rit en doneren niet zo goed....

  reageer
 • Bart

   

  Naar Lancaster? Helemaal met de auto? Dat mag met recht een 'challenge' heten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert