Straatpraat: Jongere generatie is ongezonder dan oudere

LELYSTAD
De jongere generatie is ongezonder dan de oudere. En deze laatste is op haar beurt weer ongezonder dan de generatie daarvoor. Dat is de opmerkelijke conclusie van een onderzoek dat begin jaren negentig is gestart.

In de studie is gekeken naar de gezondheidsproblemen van vier generaties. Zo was aan het eind van de jaren tachtig 8 procent van de veertigers gevaarlijk dik. Eén generatie later was dat percentage bijna verdubbeld.


reacties (1)

  • NLToday

     

    Nogal wiedes dat de jongere generatie ongezonder leeft dan de oudere, de oudere generatie heeft het wat korter moeten doen met alle toevoegingen, de generatie van nu heeft het bij wijze van spreken met de paplepel ingegoten gekregen. Heden krijgt men veel te weinig mineralen/nutriënten binnen, omreden manier van kweken maar ook het verdunnen van voedsel bijvoorbeeld vlees wordt voor 30% met zoutoplossingen verrijkt terwijl het pure vlees al onderhavig is aan verdunning door de wijze van fokken etc Men kan toch wel nagaan dat als sla gekweekt onder de lamp op steenwol geen meerwaarde meer heeft voor het menselijk gnoom, of wij willen of niet alles is chemisch behandeld maar ook met straling zodanig zelfs dat het chemisch proces van rijpend fruit is stil gezet dus ook voedingsarm is gemaakt. Maar goed alles wordt mogelijk gemaakt door onze overheden, dus moet het goed zijn.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert