KRO-NCRV: Komst Zandtovenaar nog niet zeker

LELYSTAD
Het is nog niet zeker dat 'Kerst met de Zandtovenaar' in Lelystad wordt gehouden.

Volgens omroep KRO-NCRV zijn er meer gegadigden om dit kerstfeest met zandtovenaar Gert van der Vijver en andere bekende Nederlanders te organiseren. De gemeenteraad van Lelystad wil 50.000 euro uittrekken voor dit evenement in december.

Komende maand hakt de omroep de knoop door waar het televisie-evenement wordt gehouden. Daarbij kijkt de KRO-NCRV niet alleen naar het budget van een gemeente, maar ook naar de sfeer en de mogelijkheden van de locatie.
 

reacties (8)

 • Rinus

   

  Dat is dan 60 cent per Lelystedeling, tjongetjonge.

  reageer
 • Klaasvaak

   

  Als Klaasvaak strooi ik gratis de burgers, raadsleden en B&W zand in hun ogen.

  reageer
 • Barbara

   

  Verdeel dit bedrag (50.000) als Kerstcadeau onder de Lelystadse bevolking in klinklare munt. Doe eens wat unieks, elk gezin of alleengaan, of staande een bedrag om zelf te besteden, dan kan meteen die oenerige Lelypas van meneer Merkelenbach bij het plastic afval worden gestort. Je zal eens zien hoe blij verrast mensen hiermee zullen zijn!

  reageer
 • lelystedeling

   

  Lelystad kan het geld in zijn zak houden, want er zijn betere lokaties. Ze kunnen er natuurlijk wel zand van kopen, om raadsleden en burgers nog meer zand in de ogen te strooien met items als: Batavia Haven, Batavialand, Flevokust en Airport Lelystad.

  reageer
 • Krek

   

  Uitstraling en sfeer in Lelystad. Tsja...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frits

   

  Zucht, weer 50.000 extra voor een evenement. Waar worden al die bakken vol geld die naar citymarketing en ECL gaan aan verkwist? Die organisaties zijn er alleen nog maar om zichzelf in stand te houden. Trek de stekker uit die twee clubs, en besteedt dat geld dan maar een evenementen met een landelijk karakter. Maar niet telkens weer extra geld. De gemeente heeft nooit ergens geld voor, maar wel voor dit soort zaken?!

  reageer
 • Rinus

   

  Dan vallen we kwa uitstraling af, moet de feestpartij weer iets anders bedenken.

  reageer
 • Wolverine

   

  Heel goed het is zonde van die 50.000euro,kunnen nogmaals beter besteed worden aan arme gezinnen.is belangrijker dan een beetje zand.laat die zandtovenaar maar ergens anders ze zand verspreiden.mensen zitten in nood gemeente ga daar is naar kijken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert