Raadsvergadering niet online te zien door ICT-probleem

DRONTEN
De raadsvergadering in Dronten was donderdagavond niet online te volgen. Volgens de gemeente kwam dat door een ICT-probleem.

De gemeente is onlangs overgestapt op een nieuwe leverancier van de apparatuur. Ondanks diverse tests bleek het systeem op het moment van uitzending toch niet goed te werken.

De gemeente gaat de apparatuur opnieuw testen en verwacht dat de commissievergadering van volgende week gewoon te zien is via de website van de gemeente.

reacties (6)

 • Dennis

   

  De gemeente Dronten heeft jaren geleden de eigen ict afdeling op te doeken en uit te besteden aan de markt. Dronten is hierin de enige gemeente omdat de overige juist zijn gaan samenwerken met elkaar. Dronten wil een regie gemeente zijn, wat niet de core business is voor de gemeente dat mag een ander doen tegen een goed tarief... Jammer genoeg loopt hierdoor ook de expertise weg en krijg je bedrijven die geld willen verdienen. Gevolg is een matige ict, een slechte groenvoorziening, en edn zwembad dat dicht is tijdens vakanties... Terwijl de gemeente toch moet zien dat er met de eigen vuilnis dienst geld te verdienen is... Wellicht moet Aat stoppen met de frietboer pesten en over zijn ego stappen en stoppen met het regie gemeente gedoe!

  reageer
 • hans v veen

   

  dan zijn er dingen gebeurd die de drontenaar niet mag zien.7

  reageer
 • Erick

   

  De ICT van de gemeente Dronten is al vele jaren een kostbaar drama. Schaam u gemeente! Is d'r binnen uw gemeente geen expertise die dit kan oppakken?

  reageer
 • Frank

   

  Ach zoals het management zo de uitvoering. Als het geen slechte 1 april grap is die 'herbenoeming' Past het wel in het 'democratisch' wanbeleid van unze aat

  reageer
 • Jacob

   

  Dit zegt alles over het gebrek aan professionaliteit van het college en de gemeenteraad alsook de ICT dienstverlener.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Brinkman

   

  Wat werkt er wel op dat gemente huis.

  reageer
 • Kaassie

   

  Aat werkt ! Vandaar de benoeming :-)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert