PVV wil debat over voortgang Floriade

ALMERE
De PVV in Almere maakt zich zorgen over de voortgang van de Floriade. Ook vindt de partij dat ze niet genoeg wordt geïnformeerd over de stand van zaken door het college van b en w. Daarom wil de PVV donderdag een debat over de landbouwtentoonstelling.

De PVV wil vooral weten hoe het gaat met de aankoop van het terrein voor de Floriade. De gemeente heeft nog steeds geen overeenstemming bereikt met Camping Waterhout, Haddock en Atlantis over de overname van grond en gebouwen.

De Floriade wordt in 2022 in Almere gehouden.

reacties (11)

 • Ed

   

  De bevers die in dit gebied zitten worden gewoon afgeschoten. Het zal natuurlijk niet gebeuren dat de bevers dit project gaan verstoren. Ik zal de wethouder vragen wat hij met de bevers gaat doen. Zal morgen een paar mooi foto's maken voor onze PvdA wethouder.

  reageer
 • Aanhanger

   

  Ik ben het eens met de PVV. Voor je het weet komen er tulpen uit het buitenland ipv uit Amsterdam, of rozen uit marokko en let op want die pikken zo de plek van nederlandse rozen in........

  reageer
 • Hannes

   

  Zegt U het dan maar. Hopelijk komt er dan wel een betere en duurzame oplossing.

  reageer
 • Frits1

   

  Hoe komt u daar nou bij..... het gaat uitstekend juist, kijk maar eens hoeveel zakken er nu al gevuld worden door gesjeesde ambtenaren en geflopte directeuren van allerlei projectgroepen en commissies, het zal ze worst zijn of de Floriade doorgaat of niet, zolang zij er maar wel bij varen. De uiteindelijke verliesrekening komt toch bij de belastingbetaler te liggen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ja, schreeuwen zal wel helpen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • W ijkbewoner

   

  Dit gaat miljoenen kosten ,en het verlies wordt ook miljoenen elke plek die dit gedaan heeft .heeft verlies geleden Dus Almere hou er maar rekening me d dat u de rekening nog krijg .

  reageer
 • Steven Koestal

   

  Bij deze zal ik de PVV even hierover informeren: Het gaat voor geen meter !!! Maar dat wist iedereen al...

  reageer
 • Dirk2

   

  Is de PVV dan de enige partij die het wel ziet? Nee toch? STOPPEN MET DIT FIASCO!!!!

  reageer
 • Joop

   

  Wat een gedoe. Gemeente geeft genoeg eigen braakliggende gronden. Gebruik dat en je hoeft niemand uur te kopen of te verjagen. Met een beetje slimheid kan het na de Floriade gebruikt worden als stadspark of als filmset.

  reageer
 • Hannes

   

  Als Almere zijn internationale waarden wil behouden, dan is de minste weerstand om het Kasteel te laten afbouwen. Met alle denkbare mogelijkheden voor de toekomst te waarborgen!... Het blijkt nu wel dat de geplande locatie een grote fiasco teweeg zal brengen. Wie heeft daar voor de juiste regie, uit de verstandelijke Gemeentelijke "Macht".

  reageer
 • jan

   

  Hoe staat het met de Bevers in het lumiere park. Moeten die straks ook wijken voor die nieuwe brug. Er zitten nu ook Bevers op het Vogeleiland. Worden deze binnenkort gevangen en vervolgens gedeporteerd?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert