Groenbedrijf Boogaart gaat samen met Eijkelboom

ALMERE
Groenbedrijven Boogaart Almere BV en Eijkelboom uit Apeldoorn gaan fuseren. Dit nieuw te vormen groenbedrijf wordt één van de grootste in de Nederlandse markt van hoveniers en groenvoorzieners.

Het nieuwe bedrijf heeft ruim negentig mensen in dienst. Directeur Gerben de Boer van Boogaart blijft voorlopig aan, hij gaat het bedrijf samen leiden met de CEO van Eijkelboom.

Door samen te gaan kunnen de groenvoorzieners meedoen aan meer grote aanbestedingen van bijvoorbeeld gemeentes en woningcorporaties. Aanbestedingen zijn heel duur, dus het mislopen van enkele aanbestedingen kan voor een kleiner bedrijf al fataal zijn.

reacties (4)

 • ron

   

  Ik zie niet in dat het bedrijf Almere zou gaan verlaten. Hooguit andere naam. NB ik zie niet in wat er fout is wat Mart bedoeld. zijn duur / kosten veel beide goed (kosten duur zou wel fout zijn)

  reageer
 • Jos

   

  Jammer dat dit kwaliteitsbedrijf moet fuseren en misschien uit Almere verdwijnt. Zonder dit soort bedrijven zal de Floriade niet van de grond komen; want zij beschikken nog over echte "groene vingers".

  reageer
 • Greencaps

   

  Maakt deze constructie van groenbedrijven gebruik van eigen volwaardig opgeleid personeel of beheerd deze constructie de tewerkgestelde langdurige werklozen van de te bedienen gemeenten?

  reageer
 • Mart

   

  Aanbestedingen zijn heel duur? Tekst onjuist

  reageer
 • boer

   

  Inderdaad. Aanbestedingen zijn duur. Het vele reken en calculatie werk moet ook betaald worden. Mis je een aanbesteding dan heb je toch voor niets vele kosten gemaakt..!!

 • KC

   

  Wat is er mis met de tekst. Het inschrijven op een bestek kost tijd en geld. Nu kan je krachten bundelen en hoef je minder mensen in te zetten om in te schrijven. Je hebt nu 1x overhead ipv 2.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert