Lange file in ochtendspits na ongeval op wisselstrook

ALMERE
Door een verkeersongeval op de A1 heeft woensdagochtend een lange file gestaan op de A6 bij Almere Poort.

Kort voor acht uur botste op de wisselstrook van de A1 een auto tegen de vangrail. Daarna was de wisselstrook geruime tijd afgesloten. Dit leidde tot extra drukte op de gewone rijstroken richting Amsterdam.

Op het hoogtepunt van de file was de vertraging bijna een uur. Rond 10 uur kon het verkeer vanuit Flevoland weer normaal doorrijden.

reacties (16)

 • Hannes

   

  Ik begrijp je nog steeds niet. Het enige wat ik mij afvraag geef je zelf rijles. Misschien komen er genoeg lezers bij om mij beter te overtuigen... En het enige bewijs wat ik wel heb dat ik weer opnieuw in de auto kan stappen.

  reageer
 • Dick

   

  Je vergist je, deze persoon probeert in mijn naam hier interessant te doen. Maar zoals gewoonlijk is mijn politiek incorrecte visie hier toch niet gewaardeerd.

  reageer
 • Dick

   

  Hannes, nou moet jij mij eens uitleggen hoe "snelheid" dit ongeluk heeft kunnen veroorzaken. Je weet niet eens hoe hard er op het moment van de aanrijding gereden werd. Misschien was het maar 50km/u. Nee, je kunt het niet eens uitleggen. Het enige wat je kunt is iemand aanvallen als hij iets zegt wat niet "politiek correct" is. Dat is namelijk wat ik doe, ik doe uitspraken die niet "poliltiek correct" zijn. Nee, het zijn "te weinig afstand houden", "niet opletten", "geen voorrang verlenen" wat ongevallen veroorzaakt. Niet "snelheid", dat is alleen schade/letsel bepalend. Maar kom maar met het bewijs dat snelheid een ongevalsoorzaak is.

  reageer
 • Angela

   

  De aanrijding betrof 3 auto's om 6:37. Ik stond als 6e auto hierachter. Gelukkig kin ik door rijden, was al te laat door de dagelijkse file op de fantastische A6

  reageer
 • Michel

   

  Het ongeval is iets voor 7 uur gebeurt, niet iets voor 8 uur zoals het bericht doet laten geloven. Ongeveer om 7.15 uur werd de auto op de sleepwagen gezet toen ik er langs reed...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Fritz

   

  Het wordt weer tijd dat we overstappen op het paard. Geen gezeur meer over files, lekker in de buitenlucht, minder CO2 uitstoot. De 6 a 12 km die je van je werk moet afleggen kan ook wel met de fiets of paard.

  reageer
 • Nee maar, dit is geloof ik, de aller eerste keer, dat jij snelheid als ongeluk veroorzaker noemt.

  reageer
 • De ingenieur

   

  Hoezo? Kijk uit het raam en zie de werkzaamheden. 1 2 3 is er straks een 2x6 autoweg. De brug ligt er al en het aquaduct schiet ook al behoorlijk op.

  reageer
 • Hannes

   

  Ik heb maling aan de groene golf. Ik rij met 80 km waar ik 50 moet rijden van de ene stoplicht naar de andere stoplicht, om dan weer goed in de remmen te gaan. En dan het achterop komend verkeer komt mij dan weer voorbij, en daar krijg ik zo de pest op in, dan ga ik juist weer harder rijden. Trouwens ik moet wel vaak mijn remblokken vernieuwen. Ik vindt wel dat mijn auto erg veel brandstof verbruikt... Ik probeer de uitleg van Dick te begrijpen, maar dat dat lukt mij ook maar niet. Ooit zal ik het misschien wel begrijpen. "Het valt mij ook op op dat ik niet de enige ben, ze gaan mij nog voorbij"... "Toen werd ik wakker", en ik rij weer zoals ik altijd rij "GELUKKIG" velen jaren schadevrij"!!

  reageer
 • Piet

   

  Kenteken noteren, of als het daar te snel voor gaat, de kentekens van de auto's achter je. Die zijn getuigen. Dan naar de politie voor een aangifte en met die aangifte naar de verzekering. De gezamenlijke verzekeraars hebben een waarborgfonds voor dit soort gevallen. Gaat niet ten koste van je eigen risico.

  reageer
 • Ron

   

  Het wordt steeds moelijker om vanuit Flevoland via de A6 de polder uit te komen in de spits. En een oplossing zie ik zo 1,2,3 nog niet in het verschiet.

  reageer
 • Mike

   

  En daarom heb ik dus al twee jaar een dashcam in de auto hangen want ik heb bijna iets vergelijkbaars mee gemaakt en die gast is via de beelden en behulp van politie mooi wel gepakt en alles heeft ie moeten betalen en ook nog een boete voor door rijden na een aanrijding en die was niet misselijk daar koop je 3 dadhcams voor.

  reageer
 • Lely...

   

  Er kan maar één oorzaak nummer 1 zijn...

  reageer
 • Lely...

   

  Kom maar op mensen met het standaard beklag.... Zucht......

  reageer
 • Sil

   

  Wij reden vanochtend ook in de file op de A6 richting Amsterdam .... een zwart auto kwam als een idioot op de rechter baan aangereden en wilde achter ons naar de linker baan doorschieten en heeft ons geraakt .... en wat denk je, die is doorgereden en afgeslaan richting Hilversum. Da heb je nu schade aan je auto en kan niemand aanwijzen omdat die kl.... door is gereden :( Asociaal gedrag noem ik dit! Ben heel erg boos!

  reageer
 • Dick

   

  Zoals elke dag vinden er door heel Nederland ongevallen plaats. In veel gevallen is meestal afleiding van onze telefoon, of te hard rijden oorzaak nummer 1.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert