Ouderenflat al weken zonder lift

ALMERE
Een kapotte lift zorgt al weken voor overlast voor ouderen in de seniorenflat aan de Poëziestraat in Almere.Volgens hen is het iedere dag weer de vraag of de lift het doet. De bewoners van het appartementencomplex zijn de situatie beu.

Woningbouwstichting De Alliantie is op de hoogte van de problemen. De lift wordt elke keer snel gerepareerd, maar gaat even snel weer stuk. Volgens de voorzitter van de bewonerscommissie duurt het met name lang, omdat de bewoners zelf vergeten te melden dat de lift kapot is.

Er hangt nu een briefje bij de lift met een telefoonnummer. Dat kunnen mensen bellen, als ze hulp nodig hebben, bijvoorbeeld met boodschappen tillen. Woningbouwstichting De Alliantie verwacht dat de lift volgende week wordt gemaakt.

reacties (5)

 • Ervaring en bizar!!

   

  In sommige situaties zijn reserve onderdelen blijkbaar bij OTIS Nederland niet op de plank te liggen.

  reageer
 • michael

   

  nou nou kijk ze ook eens allemaal een showtje maken omdat er een camera is.

  reageer
 • dv

   

  Nou ja zeg, help deze ouderen je moet maar met jerollater van de trap af moeten. En als je ggeen trappen kunt lolopen zit je vast.

  reageer
 • Fritz

   

  En maar klagen dat de lift het niet doet. Vroeger was zeker alles beter? Uh, vroeger had men geeft lift en moesten ze altijd via de trap!

  reageer
 • Carry

   

  Vroeger gingen mensen die slecht ter been waren niet in een flat wonen! Nu is de smoes er is een lift. Behalve als die stuk is. En bij brand of e.d. mag je die ook niet gebruiken. Dus hoe je domme reactie alsjeblieft voor je.

 • Saint

   

  OTIS, Over de Trap Is Sneller

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert