Jongerencentrum open vanwege vermissing Jan Baarssen

URK • Ma 11 april 2016 | 7:37 • Maandag 11 april 2016 | 7:37
Jongerencentrum De Skuil op Urk is maandagmiddag om 4 uur opengegaan voor jongeren die willen praten over de vermissing van de 17-jarige Jan Baarssen. In het centrum zijn ook jongerenwerkers uit Urk aanwezig. De Skuil is tot 23.00 geopend. Volgens jongerenwerker Pieter ten Napel heeft de vermissing grote impact op de Urker jeugd.

De politie gaat op Urk onderzoeken of camerabeelden van bedrijven meer duidelijkheid kunnen verschaffen over het lot van de vermiste Jan Baarssen. De 17-jarige Baarssen wordt sinds de nacht van vrijdag op zaterdag vermist.

In het weekend zochten inwoners van het dorp massaal naar de tiener. Volgens de politie zal maandag bekeken worden wat er nog meer gedaan kan worden om Jan te vinden. De politie zegt niet uit te gaan van een misdrijf, maar houdt wel met alle scenario's rekening.

De Urker jongen werkt bij een metaalbedrijf, maar gaat 's maandags nog naar ROC Friese Poort in Emmeloord. Volgens de school hebben de docent en de studieloopbaanbegeleider Jans klasgenoten bijgepraat over de situatie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel