N50 bij Kampen weer open na dodelijk ongeval

NOORDOOSTPOLDER
Verkeer van Noordoostpolder richting Zwolle moest woensdag rekening houden met een afsluiting bij Kampen.

In verband met een dodelijk ongeval was de weg ter hoogte van het viaduct over de Flevoweg bij Kampen tot 20:00 uur woensdagavond dicht. Verkeer werd via de op- en afrit geleid.

Bij het ongeval kwam een personenauto in botsing met een vrachtwagen. De vrachtauto is vervolgens gekanteld.reacties (6)

 • Flevolander

   

  Dit is al het zoveelste ongeval op de N50 en ditmaal helaas (weer) met een dode. Al het geld en leed wat dit veroorzaakt heeft, had al lang gestoken kunnen worden in een snelweg vanaf knooppunt Hattemerbroek tot knooppunt Emmeloord. Sterkte voor de nabestaanden.

  reageer
 • Harry

   

  Rijkswaterstaat is verantwoordelijk! Zoveelste ongeval op deze onmogelijke weg. Als al het geld wat dit project gekost heeft direct in 2x2 was geinvesteerd was het een stuk veiliger geweest. Straks gelukkig aan de Flevoland kant een fatsoenlijke weg.

  reageer
 • drontense

   

  Daar ben ik het niet mee eens. Volgens mij ben je zelf verantwoordelijk op de weg. Als iedereen zich alleen met het rijden bezig zou houden met autorijden en niet met andere zaken zoals de telefoon oid. Regelmatig zie ik automobilisten die geen aandacht voor het verkeer hebben. De uitkomst van de oorzaak van dit ongeluk is nog niet bekend, laat ik hopen dat daar meer duidelijkheid over komt.

 • Joep

   

  Kan gebeuren das verkeer, wel sneu

  reageer
 • drontense

   

  Vlak na het ongeluk langs gereden op de fiets. Afschuwelijk was het om te zien. Personen auto zat in de vangrail vast. Gelukkig was de auto al afgedekt. Als fietser en trouwens ook voor de automobilisten was er een goede omleiding geregeld. Een enkeling denkt dat ze alleen op de wereld zijn en wilden doorrijden. Resultaat : een flinke preek van oom agent en wachten. Nu zijn er vetkeersregelaars ingezet.

  reageer
 • Flevoburger

   

  Brrr, zo'n nieuwsbericht van alle dag..... Sterkte voor familie, nabestaanden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sterkte aan alle nabestaanden en de mensen die er last van hebben in de file.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert