Inspectie gasleidingen op schema

LELYSTAD
De inspectie en de vervanging van gasleidingen in Lelystad ligt op schema. Dat zei wethouder John van den Heuvel tijdens een evaluatie van het project.

In ruim 60 procent van alle particulier aangeschreven huizen zijn de leidingen inmiddels akkoord bevonden.

Nog maar een paar woningeigenaren weigeren de gasleidingen te laten vervangen. De gemeente zal hen pas in het uiterste geval hiertoe dwingen.


reacties (4)

 • gasleverancier

   

  ?... de leverancier betaald dit. Wat begrijp jij niet aan dit nieuws. De percentage dat niet wil meewerken met dit onderzoek naar de gasleidingen in hun woning hebben dus duidelijk wat te verbergen.. en daar zijn er genoeg van in Lelystad/Flevoland. Reden genoeg voor de popos om eens een bezoekje te brengen aan deze mensen dus! Maar helaas heeft de politie het veels te druk met flitsen en boetes te innen.

  reageer
 • Frans

   

  Neem aan dat dit niet gebeurt door de gemeente. Zou zonde geld zijn. De gasleverancier bedoeld de gemeente hoop ik toch wel!

  reageer
 • Ps

   

  @instalateur: in zuiderzeewijk heeft nog eerste controle plaats gevonden.

  reageer
 • Instalateur

   

  Omroep Flevoland jullie tekst klopt niet, Kogge, Punter, Schoener en Schouw zijn nog niet bezig met vervangen. De 60% lijkt mij over het voorgaande deel te gaan, Zuiderzeewijk, Atol, Boswijk, Waterwijk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert