Rechter stelt uitspraak beslaglegging New Challenge uit

BIDDINGHUIZEN
De eigenaren van buitensportbedrijf New Challenge in Biddinghuizen krijgen van de rechter tot 4 mei de tijd om duidelijk te maken wat de waarde is van de grond die ze bezitten, mocht het tot een executieveiling komen. Op basis van de huidige gegevens kan de rechtbank niet beoordelen of de beslaglegging door de gemeente Dronten terecht is.

Het bedrijf langs de Spijkweg heeft al geruime tijd een juridisch conflict met de gemeente Dronten. Dat gaat over toezeggingen die Dronten in het verleden zou hebben gedaan en om een lening van 230.000 euro die het bedrijf heeft gekregen.

De gemeente wil dit geld terug hebben en heeft daarom beslag laten leggen. Het bedrijf zegt door het conflict minder omzet te hebben gedraaid dan verwacht en wil meer tijd om de lening volledig af te lossen. Begin mei gaat de rechtbank bepalen of de beslaglegging terecht is.

reacties (9)

 • Drontenaer

   

  De gemeente Dronten gaat veel te vaak op een stoel zitten die eigenlijk niet voor hen bedoeld is......en keer op keer gaat het mis !

  reageer
 • .\/\/.

   

  Als de overheid je 230.000 euro leent lijkt het me moeilijk vol te houden dat de overheid tegen je is.

  reageer
 • cin

   

  Dit is natuurlijk een wel erg bekrompen reactie Je kan je niet achter de overheid verschuilen en verwachten dat zij alles maar voor iedereen oplost

  reageer
 • Kaassie

   

  Ik snap je niet: alle tarieven voor alle kosten kun je zo opvragen bij de gemeente, je weet waar je aan toe bent en wat je betalen moet. Als je geen geld hebt, ga je naar de bank, als die niet geeft , ben je failliet of je moet er niet aan beginnen. Misschien dat de "grote" en geslaagde jongens, eerst hun plan overdenken en de betalingen veilig stellen, denk u ook niet?

  reageer
 • Mark

   

  En hoe nu zaterdag met de Flevo funfields? Zou een stukje promotie van sportief Dronten moeten zijn maar dit gaat hem zo niet worden dan.........................

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jacobus MG

   

  De overheid is er niet voor ons ; de overheid is tegen ons.

  reageer
 • Eric

   

  De kleine ondernemer Krijgt geen ruimte in Dronten . Grote zoals breemhaar of bangsma krijgen op alles voorrang....??

  reageer
 • Hans

   

  Gemeente dronten doet niet aan begrip en dialoog. Juridische strijd met de kleine ondernemer om zo geld en tijd af te persen is eerder regel dan uitzondering. Gemeente schaam je!

  reageer
 • Ron

   

  Ik proef hierin een rol van de Burgemeester. Eerst de frietkraam, toen de kiosk en nu dit weer.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert