Deel N50 hele weekend dicht

FLEVOLAND
De N50 is dit weekend in beide richtingen dicht, op het deel tussen Emmeloord en Ens. De werkzaamheden duren van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 6 uur.

Het gaat om voorbereidende werkzaamheden voor de verbreding van de N50. Beide richtingen krijgen een extra rijstrook zodat er veiliger ingehaald kan worden en het verkeer beter doorstroomt. Daarnaast wordt er een viaduct aangelegd ter hoogte van de Bomenweg bij Emmeloord. Door het nieuwe viaduct is het mogelijk om vanuit Emmeloord Zuid de N50 op te rijden.

Het verkeer wordt omgeleid via de A6, Nagele en Schokland. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden uitlopen of worden uitgesteld.

reacties (3)

 • Dick

   

  "Beide richtingen krijgen een extra rijstrook zodat er veiliger ingehaald kan worden en het verkeer beter doorstroomt." Sorry hoor maar er kon NIET worden ingehaald op dat stuk N50. het was namelijk een 2x1 strooks weg.

  reageer
 • Jan

   

  En dan regelmatig snelheidscontroles houden, zijn de kosten zo terugverdient. Dat stuk bij ens, waar velen denken 130 te mogen rijden #kaching

  reageer
 • Ron

   

  Nu direct tussen Kampen en Zwolle de boel nog even verdubbelen, een inhaalverbod voor vrachtwagens er bij en het gaat op de N50 eindelijk zo doorstromen zoals het vanaf het begin al had gemoeten.

  reageer
 • Ik

   

  Dat inhaalverbod voor vrachtwagens is er al lang.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert