Zoektocht met helikopter naar inbrekers

ALMERE
Met een helikopter heeft de politie vrijdagochtend vroeg boven de Muziekwijk in Almere gezocht naar twee inbrekers.

Iets na half vier kreeg de politie een melding dat er in een woning aan de Paukenstraat werd ingebroken. Toen de agenten aankwamen, zagen ze twee mannen wegrennen die aan het signalement voldeden. Al rennend gooiden de mannen spullen weg. Agenten gingen achter hen aan, maar kregen hen niet te pakken. Ook de zoekactie met de helikopter en een politiehond leverde niets op.

Tijdens de zoektocht kwam er bij de politie ook een melding binnen van een inbraak in een woning aan de Mozartweg, die mogelijk door dezelfde daders was gepleegd.

reacties (3)

 • Jerry

   

  De volgende keer meld ik me ziek, doe geen oog dicht door die rot helicopter.

  reageer
 • W. Uitterdijk

   

  Sorry, maar vind dit echt belachelijk, wij hebben vanaf 4.00 uur geen oog meer dicht gedaan door een ronkende helikopter boven ons huis, boeven vangen... Heel graag, maar is dit echt de juiste manier?? Denk het niet, zijn ook niet gepakt!! En wij moesten weer om 6.30 uur op om te werken!!

  reageer
 • JAB

   

  Heb je dus maar 90 minuutjes gemist van je slaap. Valt nog wel mee

 • Jannes van d

   

  Acheraf makkelijk praten. Als er bij u 's nachts wordt ingebroken moeten ze ook maar vooral niet hun best doen om de daders te pakken.

 • Nora

   

  Zet ze gelijk achter de tralies, het moet maar eens afgelopen zijn met die lage straffen, geen taakstraffen meer op sluiten die handel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert