Raad NOP kiest voor nieuw centrum

EMMELOORD
De gemeenteraad van Noordoostpolder beslist maandagavond of er een compact centrum in Emmeloord komt. De bevolking heeft zich uitgesproken voor dit plan, na een Open Plan Proces.

Het ziet er naar uit dat een meerderheid van de raad hiermee instemt. Daarmee komt een eind aan een jarenlang durend drama. Sinds eind jaren negentig praat de politiek al over een nieuw centrum.

Dat heeft tot nu toe 13 miljoen euro gekost. Van dat geld is alleen het huidige centrum opgeknapt en zijn er parkeerplaatsen aangelegd.

reacties (4)

 • Openlijke raad van fortuin.

   

  Van een openplanproces kun je niet spreken....... Het geschiede zoals een aantal verwanten wilde sturen. Voor enkele partijen in de raad waren de relaties te verweven in het openplanproces.De hypocriete houding om in het geniep al begrotingen te koppelen aan het proces geeft aan dat het geen openplanproces is. Ach ja ,het gepeupel volgt wel zou de VVD zeggen.

  reageer
 • Thomas

   

  Typisch links. Vage verdachtmakingen, valse beschuldigingen, leugens en geen enkel bewijs. U zou zich moeten schamen.

 • Jaap de Zeeuw

   

  Het wordt tijd dat de boeren weer aan het roer komen! 13 miljoen uitgeven met een nominale waarde van max. 130 duizend?

  reageer
 • whoknows

   

  Hoezo de boeren weer aan het roer, nog meer Polenhotels laten bouwen om je eigen Nederlandse personeel op straat te kunnen zetten. Nee, de Nederlandse boer is een uitstervend ras geworden.

 • sjonny

   

  Jaren lullen heeft wat gekost. Maar hoeveel komt er nu nog bij?? Hoezo kwaliteit in het ambtelijk apparaat. De aangelegde parkeerplaatsen waren die voor het ambtelijk apparaat, zie de vele extra aangelegde parkeerplaatsen bij het gemeentehuis.

  reageer
 • Alfred

   

  dat woordje ... alleen.... Journalistiek hoogstaand.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert