Batavia Stad heeft vijftig banen in de aanbieding

LELYSTAD
Er komt een derde banenbeurs in Batavia Stad in Lelystad. Dat kondigt directeur Patrick Jansen aan. Woensdagmiddag is de tweede banenbeurs. Daarop zijn ruim vijftig banen beschikbaar.

Een derde editie wordt gehouden wanneer de uitbreiding van het outletcentrum klaar is. Die staat gepland voor april volgend jaar. Dan hebben 45 winkels nieuw personeel nodig.

Bij de eerste banenbeurs waren er 70 vacatures en honderden belangstellenden. Ook woensdagmiddag bij de tweede banenbeurs verwacht Jansen weer honderden belangstellenden.

reacties (6)

 • Lelystad

   

  En als je graag. Nog wil werken en solliciteer. Dan krijg je te horen sorry geen vacatures. Voor. U omdat. Je te oud. Bent

  reageer
 • lelystad

   

  Dat zeggen ze niet dat je te oud bent! Dat mogen ze niet is leeftijdsdiscriminatie! Als ze dat wel doen mag je ze aanklagen en of meldimg van maken.

 • Barbara

   

  Dit zijn baantjes voor jongeren die nog verwachtingsvol zijn naar hun toekomst. Zie het als een stageplek, waar je eventueel wat kan aanleren en/of afleren voor en zakcentje.

  reageer
 • Pimpernel

   

  Banen? overdreven nieuwe banen bestaan niet meer. Een baan is fulltime werk in vaste dienst voor een aanvaardbaar loon.

  reageer
 • Brinkman

   

  Wie wil er nou voor 1.85 euro per uur werken

  reageer
 • Amazing

   

  De Nederlandse grondwet is duidelijk aangaande te kunnen mogen werken om respectvol in eigen onderhoud te kunnen voorzien. De wetgever heeft dit onmogelijk gemaakt gezien de lonen waar velen van ons voor moeten werken, onvolledige werkweken etc. Als een ieder een volledige werkweek zou hebben voor een respectvol fatsoenlijk inkomen, hadden wij ook geen subsidie stelsel nodig. en al helemaal geen voedselpakketten. wij blijven een klassen samenleving onderverdeeld in rijk en arm en burgers welke een onvolledige burgerlijke status moeten accepteren en wij doen zelfs aan slavernij. Het recht op werk wordt al decennia lang ondermijnd, de uitkeringen welke er vroeger voor in de plaats kwamen zijn volledig uitgekleed de burgers welke er op aangewezen zijn worden gedemoniseert en allen weggezet als werkschuw lui etc. Willens en wetens hebben de vroegere regeringen werk late wegvloeien naar andere oorden ver weg om daar ongemoeid slaven arbeid te kunnen toepassen. Zeer beschamend als men 1.85 euro per uur wil betalen, zelfs Polen en Roemenen ontvangen het dubbele, men zou geen gebruik meer moeten maken van de faciliteiten daar als dit op waarheid berust.

 • ach jee

   

  ik 59 jaar met hartproblemen maak ik kans?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Flevoburger

   

  Nou mevr Sparreboom? 50 banen en dan volgend jaar weer voor 45 winkels en u heeft als wethouder liever geen uitbreiding van Bataviastad..... pfffff

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert