Toch subsidie voor Stichting De Verbeelding

ZEEWOLDE
Stichting De Verbeelding in Zeewolde krijgt toch subsidie van de gemeente. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de stichting de komende drie jaar in totaal 30.000 euro te geven.

Daarnaast krijgt De Verbeelding vijf jaar lang subsidie op de huur. Jaarlijks gaat het om een tegemoetkoming van 32.500 euro. Eerder kreeg het kunstpaviljoen al subsidie van Zeewolde, maar die overeenkomst liep af in 2015. Toen de stichting een nieuw subsidieverzoek indiende, werd dat afgewezen door het college.

De gemeenteraad was het daar niet mee eens, omdat het paviljoen behouden moet blijven als organisatie voor kunst en cultuur in Zeewolde. Wethouder Winnie Prins kreeg daarom de opdracht om opnieuw met de stichting om tafel te gaan.

reacties (4)

 • Zeewoldenaar (nee, niet die...)

   

  Niet te filmen dit. De geldverkwisters van de stichting De Verbeelding krijgen nu toch weer subsidie omdat het gebouw De Verbeelding behouden moet blijven. Heel dom dit van de Zeewolder gemeenteraad want op deze manier neemt stichting De Verbeelding de Zeewolder politiek in de houdgreep. Jammer dat de Zeewolder gemeenteraad z'n ballen niet heeft laten zien toen het er op aan kwam.

  reageer
 • Jeweetwelwieikben

   

  Vast geld uit het zorgpotje overgehouden en daar nu op een fout project de sier mee maken!

  reageer
 • Herman Hanekopper

   

  Inderdaad schande.

  reageer
 • Henk

   

  Ook nu geld over de balk Een handjevolutie quasi interlectuelen maakt gebruik van deze ruimte. Te triest voor woorden oudjes ontbreken basale verzorging en hier is wel geld voor SCHAAMTELOOS mevrouw de wethouder Prins LZ

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert