Kind (4) gewond bij ongeluk

TOLLEBEEK
Een kind van 4 is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk aan de Valkenier in Tollebeek. Een automobilist zag het jongetje over het hoofd.

Omdat in eerste instantie werd gedacht dat het jongetje ernstig gewond was, werd een traumahelikopter ingeschakeld. Die werd later afgebeld.

Hoe het nu met het jongetje is, is onbekend.

reacties (3)

 • stop

   

  Dit zat er een keer aan te komen, als je ziet hoe sommige bestuurders door het dorp ( 30 kilometer) scheuren. Controle op snelheid binnen dit dorp helaas het gebeurt nooit, en dus denken sommige bestuurders dat zij zich hoge snelheden kunnen veroorloven.

  reageer
 • mike

   

  Ze rijden in het dorp soms ook erg hard als men de kinderen van school moeten halen

  reageer
 • Gerben

   

  Laat dit een goede les zijn voor de ouders en andere ouders die hun kleine kinderen op de openbare weg laten spelen! Ik hoop dat het kind en ouders onder toezicht worden geplaatst, dit kan en mag niet!

  reageer
 • drontense

   

  Waarom een waarschuwing voor de ouders. In de bebouwde kom mag je niet harder dan dertig kilometer. Daarnaast moet je als bestuurder ook alert zijn. Ik zit veel op de fiets en zie zowel binnen als buiten de bebouwde kom dat men niet bezig is met alleen het verkeer maar ook met andere zaken zoals de telefoon of opmaken. Dus neem zelf ook je verantwoordelijkheid en schuif het niet af op de ouders. Buiten spelen hoort bij het kind zijn 598

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert