RTV Zeewolde raakt vergunning kwijt

ZEEWOLDE
Het Commissariaat voor de Media gaat de uitzendlicentie van lokale omroep RTV Zeewolde intrekken. Dat heeft wethouder Winnie Prins donderdagavond tijdens de raadsvergadering gezegd.

Waarom RTV Zeewolde de licentie precies kwijtraakt, is onbekend. De website van de omroep is al sinds 16 maart uit de lucht.

Formeel kan de gemeente dit besluit nog aanvechten, maar de wethouder heeft gezegd dat niet van plan te zijn.

reacties (4)

 • dorpsgenoot

   

  Het zoveelste gevalletje zeewolder politiek. Die helpen alles naar dr klote wat ren burger leuk vind of intresseert. Nog ff en als burger mag je hier niks meer.

  reageer
 • Tukker

   

  Geef mij maar Rtv Oost! Daar kunnen ze nog van leren. Die hebben geen flauwekul nieuws.

  reageer
 • Pzaal

   

  Trek de vergunning van media036 ook maar in. Ik kan het niet bekijken op de kabel en KPN Box in Almere. Waar betalen we subsidie eigenlijk voor??

  reageer
 • René

   

  KPN heeft, zoals elke provider, een doorgifteplicht betreffende de lokale omroep, zoals blijkt uit wat het Commissariaat Voor De Media stelt: 'Pakketaanbieders mogen niets veranderen aan het signaal dat ze krijgen aangeleverd van de zenders. Verplicht is de doorgifte van NPO 1, NPO 2 en NPO 3, de relevante regionale publieke omroepen, de lokale publieke omroep en de landelijke Vlaamse publieke tv-zenders.'

 • Flevo Flevo

   

  Zal niemand missen denk ik zo. Geef mij maar omroep Flevoland,veel actueler en professioneler.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert