TV-kok Robert Kranenborg krijgt lintje

ALMERE
Chefkok Robert Kranenborg uit Almere is dinsdagmiddag op zijn werkplek in Amsterdam benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Hij werd gedecoreerd door de staatssecretaris van Economische Zaken, Martijn van Dam. Kranenborg kreeg het lintje voor zijn positieve bijdrage aan de culinaire wereld.

Door zijn publicaties en zijn optredens op de televisie draagt hij bij aan de culinaire kennis bij het brede publiek. Ook helpt hij jongeren met een leerprobleem een cursus te volgen, zodat zij als kok kunnen werken.


reacties (3)

 • stop

   

  Ik denk niet dat Julius Jaspers hem heeft voorgedragen. Deze persoon doet het voor de poen, en daar zijn deze lintjes nu niet voor bedoelt. Jammer een devaluatie van het lintje.

  reageer
 • Marc

   

  Kijk eens goed naar het filmpje. En je kwaakt anders grt.

 • Pimpernel

   

  Geweldig belangeloos de mensheid van dienst zijn met je talenten. (neem aan dat deze man niet werd betaald)

  reageer
 • Jond

   

  Volgens mij doet hij alles wat opgesomd wordt gewoon voor geld. Die hele lintjesregen in de huidige vorm direct afschaffen. Het is van de zotte dat je als ambtenaar bijvoorbeeld na 25 jaar dienst automatisch een lintje krijgt!! Alleen nog lintjes die hun leven in de waagschaal hebben gelegd of die aantoonbaar, GEHEEL BELANGENLOOS, een positieve bijdrage hebben geleverd aan de maatschappij!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert