Veel belangstelling voor Flevotruckerstour

DRONTEN
De belangstelling voor de Flevotruckerstour op Koningsdag in Dronten was groot. Zo reden 60 mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking mee met de rondrit door de dorpskernen van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

De vrachtwagenchauffeurs deden vrijwillig mee aan de tocht om een leuke dag te verzorgen voor hun passagiers.

De karavaan werd, zoals elk jaar, begeleid door motorrijders van de Motortourclub Dronten. De tour was dit jaar voor de tiende keer.

reacties (3)

 • Guus geluk

   

  Ik was een van de gelukkigen die deze stoet in Swifterbant tegenkwam. Prima om even een paar minuten te moeten wachten voor deze leuke traditie maar minder leuk was het ronduit asociale gedrag van de begeleidende motorrijders. Met hoge snelheid inhalen op plekken waar het verboden is, spookrijdend de rotondes over gaan. Ze dachten zeker even dat ze bij de politie hoorden? Organisatie> dikke schande dat jullie dit op deze maniet doen. Je mag bijna hopen dat een motorrijder frontaal op een auto botst zodat men dan kan zeggen dat ze dat beter hadden moeten organsieren. Editie 2017? Zonder deze aso's maar met echte verkeersregelaars

  reageer
 • Madelon

   

  Mooie en goede traditie inmiddels bijna!Alleen erg jammer dat er voor een deel dezelfde kinderen meegaan elk jaar.Kinderen die op het sbo zitten enkel voor adhd/ass enz en die met het nieuwe passende onderwijs gewoon op een reguliere school horen te zitten maar waarvan de ouders het wel prettig vinden dat sbo.Hele dag geen omkijken naar je kinderen,overblijven voor een prikkie en vooral kunnen blijven klagen over hoe beperkt hun kind wel niet is.Deze groep is goed vertegenwoordigd,persoonlijk zie ik liever de wat meer geestelijk en lichamelijk beperkte kinderen meegaan,gelukkig gebeurt dat ook.Hoop alleen dat ze stoppen met 'werven' van de kinderen op de driemaster,de ouders die kinderen hebben die echt in aanmerking horen te komen kunnen dan zelf het regelen.Nu gaat er teveel hetzelfde en uit gemakzucht van ouders mee.

  reageer
 • drontense

   

  Beste madelon. Niet alleen kinderen van de Driemaster worden uitgenodigd. Er zijn diverse organisaties die benaderd worden zoals paardrijden voor gehandicapten en sc flevostar dronten.

 • Flevoburger

   

  Goede zaak!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert