Bibliotheek langer dicht door vertraging verbouwing

ZEEWOLDE
De bibliotheek in Zeewolde blijft een week langer dicht dan verwacht. De verbouwing van de bieb zou tot 2 mei duren maar het aanleggen van de vloerverwarming en het plaatsen van een nieuw plafond kosten meer tijd dan verwacht.

De bibliotheek wordt van binnen grondig verbouwd. De indeling van de bieb wordt anders en er komt een activiteitenruimte en een café. Na de verbouwing worden tevens de openingstijden verruimd doordat de bibliotheek niet continue bemand is.

De feestelijke heropening van de bibliotheek is op maandag 9 mei.


 

reacties (2)

 • Rob

   

  En dat allemaal omdat het Gemeentehuis gaat verbouwen en de oude Bieb in de Ravelijn het tijdeliijke onderkomen gaat worden van de 2 jarige verbouwing. Ook daar loopt een aannemer rond. Het mag allemaal wat kosten, wat een stelletje geldverkwistende amateurs zitten er op het Gemeentehuis bij de zoveelste verbouwing. Is niet het ergste maar de Gemeenschap betaalt dit soort van amateuristische gemeenteraadsleden. In het normale bedrijfsleven verbouwen ze een pand niet 3 tot 4 keer in een 30 jarig bestaan daar gaan ze spaarzaam om met de middelen. Wie stopt die gasten.

  reageer
 • Jeroen

   

  Vloerverwarming, kan er in een weekend inliggen......

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert