VVD stelt kamervragen over renovatie Nijkerkerbrug

ZEEWOLDE
De Tweede Kamerfractie van de VVD wil van de minister van Infrastructuur en Milieu weten waarom de renovatie van de Nijkerkerbrug opnieuw vertraagd is.

Daarnaast willen de liberalen weten of het uitstel van de renovatie een gevaar is voor de veiligheid en of er nu meer kosten zijn voor de overheid zijn omdat er noodvoorzieningen getroffen moeten worden.

In maart kreeg de provincie te horen dat de renovatie uitgesteld is van 2017 naar 2018. Het herstel is al eerder uitgesteld, de provincies Flevoland en Gelderland vinden dat onacceptabel vanwege de slechte staat van de brug.


reacties (4)

 • JanB

   

  De logistieke sector opdoeken?? Alle transportbedrijven en distributiecentra sluiten? Supermarkten en alle andere winkels dicht en iedereen met eigen vervoer de dagelijkse behoeften laten ophalen bij de producent?? Mens wordt wakker!! En als jij denkt dat de 'logistieke sector' geen wegenbelasting betaald omdat jij denkt dat ze allemaal met Poolse kentekens rijden moet je zeker beter je ogen open houden. 99 van 100 bedrijven rijden met uitsluitend Nederlandse kentekens.

  reageer
 • HdD

   

  Misschien is het beter als de logistiekesector een opgedoekt wordt en indien dit niet mogelijk is , moeten deze bedrijven eens wegenbelasting gaan betalen ipv met poolse kentekens rond te rijden. Mensen wordt wakker !

  reageer
 • Jeroen

   

  In plaats van geld in de verbeelding te pompen, kan de gemeente ook zelf besluiten wat aan de brug te doen. Hij werkt nog prima, en ik rij er elke dag met een veilig gevoel overheen.

  reageer
 • Jan

   

  Wat is het probleem? Hij zakt vanzelf wel in. En dan komt er een ook een oplossing.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert