Gemeente houdt parkeerverbod Poort in stand

ALMERE
Het parkeerverbod in het Columbuskwartier-Noord in Almere Poort blijft van kracht. Dat schrijft het college van burgemeester en wethouders in antwoord op schriftelijke vragen van de PvdA. Die had gevraagd om het parkeerverbod daar gedeeltelijk terug te draaien.

De PvdA vindt na klachten van bewoners dat er nu te weinig plekken zijn. Maar het college zegt dat de bewoners zelf om het parkeerverbod hebben gevraagd vanwege overlast.

Er blijven volgens het college nog voldoende parkeerplaatsen voor bewoners over.
reacties (6)

 • Bewoner almere poort

   

  Door enkele zure bewoners wordt erg geklaagd over geparkeerde auto's, te snel rijdende auto's en auto's die boos kijken. De gemeente komt deze zure buren (3 stuks), terwijl de overige buren (100 stuks) in de ellende zitten. 110 euro voor een foutief geparkeerde auto is niet normaal. Het terugdraaien van het zonaal parkeerverbod is wel normaal. Stop deze waanzin en zorg dat de zure buurtjes een suikerklontje krijgen.

  reageer
 • Jenny

   

  Gemeente laat ons maar weten wie dit zo heeft gewild!!!! Jullie moeten de bewoners erbij betrekken en inlichten en niet als het kwaad al geschied is opzadelen met de problemen die nu Door jullie veroorzaakt wordt. Het kan in Almere nou niet in Poort. Ga je weg uit Amsterdam en dan wordt je hier weer weggejaagd Door de gemeente. Je woongenot Is helemaal weg!!!

  reageer
 • Ab

   

  Het probleem hier is dat de een de ander niets gunt. Een algemeen probleem deze verpeste maatschappij.

  reageer
 • bewoonster

   

  De gemeente zou zich moeten schamen om alle bewoners hiermee op te zadelen!!! En we zijn niet eens ingelicht erover!! Ja pas toen het van kracht was!! Schaamteloos Hoe kan je dit invoeren in de jongste gemeente van Almere!!

  reageer
 • RR

   

  Dit is een goed voorbeeld hoe een gemeente zich opstelt. Eerst meegaan met de bewoners, omdat het hun allen gaat om de opbrengst. De gemeentes zitten namelijk behoorlijk met de handen in het haar met de handhavers. En de bwoners maar denken dat ze écht gehoord werden in un probleem. Nou beste bewoners, als de gemeente het zo goed met jullie voor had, dan had die gemeente doorgepakt door dit subprobleempje ook op te lossen. Mijn advies: Niet zo links stemmen de volgde keer. Enne...ik ben geen rechtsgeörienteerd typje, maar werk zelf bij de Overheid en ben daarom bekend met al die superlinkse schijnheilige streken van ze.

  reageer
 • Kr

   

  Bent u werkelijk inhoudelijk op de hoogte wat hier speelt?

 • laat alle reacties zien
 • kees

   

  Volgens mij is dit een stopverbod.

  reageer
 • vd berg

   

  Haha parkeerverbod beidekanten van de straat

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert