Terrassenfestival met hapjes en muziek

ALMERE
Het terrassenseizoen is zaterdagmiddag in Almere feestelijk begonnen met het Terrassenfestival. In het centrum van de stad waren allerlei activiteiten.

Zo was het Belfortplein ingericht als proeverij, waar bezoekers allerlei hapjes konden nuttigen. Verder was er een streekmarkt met verse producten uit de regio en diverse activiteiten voor kinderen. Ook was er op meerdere podia op de Grote Markt, het Stationsplein en het Belfort muziek te beluisteren bij optredens van een groot aantal artiesten. Daarnaast was er een Ganzenfanfare te zien en horen met echte ganzen.

Het Terrassenfestival is ook zondagmiddag nog te bezoeken.

reacties (4)

 • Louise

   

  Wij vonden het erg lekker bij 3 kramen iets gehaald. Elk restauranrlt heeft natuurlijl zijn eigen hapje dus dat scheelt. Ik zou volgend liever op meer terrassen hapjes willen en dan geen marktkramen in de straten.

  reageer
 • Jeroen

   

  Ik vond het tegenvallen tov vorig jaar. De meeste hapjes waren vrij karig en droog. Ik snap dat je voor 3,50 niet te veel kunt verwachten, maar maak het dat iets duurder zodat je de gerechten er wel goed uit kunt laten komen.

  reageer
 • Johan Krop

   

  Erg leuk gedaan met leuke acts, streekmarkt hoeft van mij ook niet liever meer op de terrassen

  reageer
 • loper

   

  lekker op terras gezeten met leuke muziek en hapjes. die markt hoeft van mij niet heeft niks met terras te maken

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert