Gemeente beloont duizend mantelzorgers

ALMERE
De gemeente Almere heeft het afgelopen jaar zo'n duizend mantelzorgers beloond. Volwassenen die langdurig en intensief voor een Almeerder zorgen, kregen een VVV-bon.

Voor mantelzorgers jonger dan 19 jaar werd een uitje georganiseerd. De komende drie jaar zal de gemeente Almere mantelzorgers op dezelfde manier in het zonnetje zetten.

De gemeente heeft daarvoor zo'n 4 ton beschikbaar. Vanaf zondag kunnen mantelzorgers hun beloning voor dit jaar aanvragen.

reacties (4)

 • .\/\/.

   

  Niets is beledigender dan een fooi.

  reageer
 • IK

   

  Is slechts 400 per mantelzorger. Begrijp uit het bericht ook dat de 4 ton voor 4 jaar geld, dus slechts 100 euro per jaar. Terwijl toen het CAK het mantelzorgcompliment uitdeelde er 200 euro per jaar werd betaald. Een bezuiniging door de gemeente van 50%!!

  reageer
 • Frans

   

  4 ton? Dat is dus 4000 per mantelzorger en ze dan afschepen met een uitje en een vvv- bon? Kun je nagaan wat er aan de strijkstok blijft hangen.

  reageer
 • Toon

   

  4 ton? en dan al die miljoenen uit de Wmo aan andere dingen besteden? Lekker over de rug van de mantelzorgers...hoe durf je...de gemeente moet zich nodig schamen...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert