Huis onbewoonbaar door brand

ALMERE
De bovenverdieping van een huis aan het Remmersteinpad in Almere is woensdag aan het eind van de middag volledig uitgebrand. De brand ontstond in een slaapkamer, terwijl de bewoners beneden in de tuin zaten.

Omdat het vreemd is dat de brand spontaan begonnen is zonder dat er iemand in het huis aanwezig was, begint de brandweer een onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Verschillende brandweerwagens en een hoogwerker moesten uitrukken om de brand te blussen. De bewoners kunnen voorlopig niet terug naar hun huis en moeten op zoek naar vervangende woonruimte.

reacties (2)

 • ron

   

  ik wil effe reageren op de pers vrijheid. Maar de bewoners kregen al vrij snel onderdak van mede buurtbewoners de brand was nog niet eens geblust of het was al geregeld. Daarom wil ik ook via deze weg alle buurtbewoners bedanken voor hun medeleven voor deze mensen. Daar naast de brand schijnt in een berging kast begonnen te zijn hier bij zijn 3 slaapkamers de berging en een badkamer volledig verloren gegaan door waterschade is de woning ook beneden beschadig en daardoor ook onbewoonbaar oorzaak van de brand was kortsluiting in een tl amatuur (lamp)

  reageer
 • Boerman

   

  Dat zal nader onderzoek nog wel uitwijzen. Ik geloof er niks van!

 • Roosje

   

  Heel fijn dat jullie gastvrijen buren hebben TOP !!

 • Ellen

   

  Sterkte. Jullie zijn je vast een hoedje geschrokken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert