Dancetour trekt 4000 bezoekers

LELYSTAD
De organisatie van Dancetour is erg tevreden met de 4.000 bezoekers die het evenement in Lelystad donderdagmiddag heeft getrokken. Het is een rondtrekkend evenement, waarbij verschillende DJ's optreden. Het doet verschillende steden aan.

Dancetour is ieder jaar op Hemelvaart. Doordat het dit jaar samenvalt met Bevrijdingsdag, is de concurrentie dan ook groot.

Veel mensen zijn volgens de organisatie naar de bevrijdingsfestivals in Almere of Zwolle gegaan.

reacties (3)

 • Henk

   

  Woon op de Archipel en moet zeggen dat ik er weinig van gemerkt heb,ben blij dat zo een evenement in Lelystad plaats vind.Het is niet mijn muziek maar ben blij dat iedereen zich vermaakt heeft.

  reageer
 • Karel

   

  Dit is een evenement voor slechthorenden. Het geluidsnivo staat zo hard dat je 4 km verderop nog die "muziek"hoort. Blij dat het half 10 weer stil was.

  reageer
 • Lely...

   

  Zeurpiet, één keer per jaar een paar uurtjes. Goh wa een ramp...............

 • RR

   

  De organisatie van Dancetour is erg tevreden met de 4.000 bezoekers die het evenement in Lelystad donderdagmiddag heeft getrokken. Het is een rondtrekkend evenement dat allerlei eisen stelt, indien je hieraan niet voldoet dan benadert Dancetour een andere gemeente. Dancetour eist dat supermarkten in de buurt geen alcohol mogen verkopen, zodat ze zelf hun zakken kunnen vullen. Een ander voorbeeld van een harde eis is dat de maximale loopafstand niet verder is dan 10 minuten van het CS. De eerste eis maakt dat de lokale ondernemers wel de lasten dragen, niet de lusten. De tweede eis maakt dat de bewoners rondom het CS enorme en langdurige geluidshinder ondervinden, dus daarmee het woongenot weghaald én overlast hebben door drugsgebruikers die gevaarlijk uit hun ogen kijken, die je bedreigen als je ze aanspreekt op wildplassen enz. enz. Daarnaast zie je tientallen, misschien wel hondertallen drugsdeals voor je neus. Bevrijdingsdag zou in het teken moeten staan van verbondenheid en maatschappelijke warmte i.p.v. herrie en drugs!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert