"50.000 euro nodig voor speeltuin in Cascadepark"

ALMERE
Bewoners van Almere Poort willen 50.000 euro van de gemeente om een grote speeltuin in het Cascadepark aan te leggen.

Op dit moment wordt er al een deel van de speeltuin aangelegd met een bijdrage van het Streekfonds Flevoland. Ook houden scholen in de wijk binnenkort een sponsorloop om geld in te zamelen voor onder meer een kabelbaan.

Uit een enqûete onder kinderen in de wijk blijkt dat zij een klim- en speeltoren, een trekvlot en een waterloop op hun wensenlijstje hebben staan. Dinsdag wordt de subsidieaanvraag gepresenteerd op de Motiemarkt in het stadhuis.

reacties (2)

 • Reinjop Riderstap

   

  Waarom altijd maar weer aankloppen bij de overheid? Wat is er mis met particulier initiatief in dit geval?

  reageer
 • Jos

   

  De gemeente verdient miljoenen bij de verkoop van de bouwgrond. Dan mag je als koper ook verwachten dat diezelfde gemeente investeert in de inrichting van de wijk. Speelplekken horen daarbij!

 • Arno

   

  Heel leuk allemaal maar Gemeente Bezuinigt ook op speeltuinen waar eigenlijk niet Oja..... Dus hoop dat de mensen zelf wat Kunnen regelen want zou niet op de Gemeente rekenen want die vind kinderen ook niet zo belangrijk geld geld geld is wat telt

  reageer
 • Maria31

   

  Ik denk het ook niet dat je voor dit bedrag op de Gemeente Almere kan rekenen voor een speeltuin. Ze hebben liever dat de kinderen buiten op straat hangen en zich vervelen en ze hebben andere "prioriteiten"

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert