Tweede motiemarkt Almere minder in trek

ALMERE
Voor de tweede keer houdt de gemeente Almere een motiemarkt. Inwoners kunnen dan de politiek overtuigen dat er iets moet gebeuren in de stad. Deze editie zijn er 46 motieplannen ingediend.

Een half jaar eerder waren er nog 120 ideeën ingediend. Van die motieplannen zijn er uiteindelijk 11 aangenomen. Volgens vice-voorzitter van de raad, Ellentrees Müller, klinkt dat weinig maar is dat het niet. Met sommige initiatieven van de eerste motiemarkt zijn de raadsleden nog bezig.

Dinsdagavond worden de nieuwe ideeën gepresenteerd in het stadhuis.

reacties (2)

 • Lely

   

  Stop toch eens met overal de Floriade bij te halen. Slaat nergens op! De motiemarkt geeft juist mogelijkheid om als burger met ideeën te komen. Ga ernaartoe of zeur niet

  reageer
 • jan

   

  Nou dan brengen wij het idee om te stoppen met de Floriade.

 • Jan

   

  Zolang die Floriade nog doorgaat wil de Almeerse inwoner niks met deze raadsleden te maken hebben. Raadsleden zonder gezond verstand ga je niet mee praten. Straks 50 miljoen verlies, dit omdat we nu al vertraging hebben om het op tijd af te hebben moeten we extra betalen let maar op.

  reageer
 • Michael

   

  Ach Jan 50 of 100 miljoen wat maakt het uit, Almere heeft 200 000 inwoners dus als die even betalen zijn de tekorten gedekt.

 • .\/\/.

   

  Als dit raadsleden zonder gezond verstand zijn vraag ik me af of de kiezers wèl gezond verstand hebben.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert