Bibliotheek weer open

ZEEWOLDE
De bibliotheek in Zeewolde is maandag weer opengegaan. Dat is een week later dan de bedoeling was. Eigenlijk zou de boekenuitleen vorige week maandag open gaan. De leentijd is automatisch verlengd.

De bieb is terug op het oude nest in de Kerkstraat. Op het Ravelijn had de FlevoMeer bibliotheek te veel vierkanter meters.

Ondanks bezuinigingen is de bieb langer open dan voorheen. De eerste uren van de dag zijn er geen medewerkers. Dan moeten boekenliefhebbers zichzelf redden. 

reacties (3)

 • Rob

   

  Dit werkt vandalisme in de hand.

  reageer
 • Jay

   

  Ik vind dit heel raar. En ik denk dat het een zootje wordt.

  reageer
 • Jan

   

  U bedoelt met Zoojtje dat de boeken door elkaar gaan staan in de schappen, neem ik aan.

 • Kees Boekhoven

   

  Goedemorgen, ik zoek een boek over.... Oh nee, dat was vroeger dat er iemand achter de balie kon zeggen waar je moest zijn. En dit gaat werken? Bezuinigen okay, maar dit slaat wel erg door.

  reageer
 • Anne

   

  Ik weet niet hoe vaak je in een bibliotheek komt, maar de meeste mensen weten zelf echt prima de boeken te vinden die ze willen lenen. En zo niet, dan kunnen ze terug komen op een moment dat er wel medewerkers zijn. Lijkt mij prima concept. En het is in andere plaatsen als succesvol getest, dus zou niet weten waarom het hier dan niet zou werken...

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert