Winkeliers in Haven vrezen meer leegstand

ALMERE
Meerdere ondernemers in Almere Haven vrezen dat er nog dit jaar tussen de 5 en de 10 extra winkelpanden leeg komen te staan in het centrum.

De huidige leegstand wordt volgens de ondernemers veroorzaakt doordat er steeds minder mensen gaan winkelen in het centrum. Bovendien is er geen actieve ondernemersvereniging.

Ook zouden de gemeente en de drie vastgoedeigenaren in Almere Haven niet willen investeren om het centrum aantrekkelijker te maken.

 

reacties (4)

 • richard

   

  kleding wordt hier zelden of noot via internet gekocht hooguit een 2e exemplaar van iets dat we al hebben. maar ik kan beamen dat sommige pandverhuureigenaren nogal stug zijn en zeker niet huurklantgericht.

  reageer
 • marijke

   

  Dat kan je in haven centrum ook niet krijgen anja Dat bestel je gewoon online :)

  reageer
 • Anja

   

  Was sarcastisch bedoeld marijke. Jij doet het voorkomen alsof je bij de jumbo alles kunt krijgen wat he nodig hebt.

 • marijke

   

  Ik woon in haven. Maar kom nooit in het centrum. Heb een jumbo om de hoek die alles verkoopt, ik denk dat dat er echt wel mee te maken heeft. Supermarkten verkopen alles tegenwoordig

  reageer
 • Anja

   

  Nooit geweten dat jumbo ook schoenen en kleren verkoopt? Toch eens opletten tijdens het winkelen.

 • Dr.Jake

   

  Wie gaat er tegenwoordig vrijwillig in een (te) drukke winkel(straat) nog winkelen,Gaat in de (lange) rij bij de kassa en betaald ook nog parkeergeld (=verzendkosten)als die goedkoper en met meer garantie/retourechten op internet vanuit z'n luie stoel op elk moment van de dag kan shoppen ?

  reageer
 • Lely...

   

  Zo........ je punt weer gemaakt............??????

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert