Stormloop op kaarten Almere City FC - Willem II

ALMERE
Almere City FC heeft al ruim 2000 kaarten verkocht voor de play-off wedstrijd komende vrijdag. In totaal kunnen er 2650 supporters van City terecht in het stadion. Een woordvoerder van de voetbalclub verwacht dat alle beschikbare kaarten verkocht worden.

De Almeerders moeten het vrijdag opnemen tegen Willem II. Maandag volgt de return in Tilburg. Inzet is een plek in de derde en laatste ronde van de play-offs. Wint de ploeg van Jack de Gier die ronde ook, dan mag het elftal volgend seizoen in de Eredivisie uitkomen.

Het is trouwens de eerste keer dat Almere City FC in de tweede ronde staat van de play-offs. Vorig seizoen lag de ploeg er al na de eerste ronde uit.

reacties (10)

 • Ik zeg...

   

  Net even op de site gekeken. Lijkt dat er nog veel meer kaarten beschikbaar (lees niet verkocht) zijn dan 500. Of heb ik het mis?

  reageer
 • Robin

   

  Het uitvak is inmiddels uitverkocht

  reageer
 • Beo

   

  Deze club verdient een aanhang. Wel moeten ze heel flevoland er in betrekken....want alleen Almere komt niet goed. Het is voor de club erg goed dat ze het goed doen in de na/competitie. Afgelopen vrijdag 120 man mee naar Emmen. De hele wedstrijd is er gezongen. Ik zal net zo zeggen als Kokkie...City kampioen......

  reageer
 • Tja

   

  120 man, serieus? Een hoofdklasse amateurclub neemt meer supporters mee.

 • Dave

   

  Ik had liever Excelsior gehad.Mijn gevoel zegt dat Willem II net iets te sterk zal zijn.Maar misschien heb ik het mis en heeft City zulke stappen gemaakt dat ook Willem II eraan moet geloven.Als dat gebeurt dan is promotie een zeer rëeele optie want dan hoeft City ook niet bang te zijn voor De Graafschap en al helemaal niet voor MVV.Maar eerst Willem II pakken en dat is niet onmogelijk maar wordt wel heel moeilijk.

  reageer
 • Klaas

   

  Als het uitverkocht is zet op elk stoeltje een rood vlaggetje zodat als de spelers opkomen ze in een rood gekleurd stadion opkomen. Of zou dat te duur zijn voor de club?

  reageer
 • Jond

   

  Zou inderdaad erg leuk zijn!!

 • laat alle reacties zien
 • linksbuiten

   

  Zo weinig toeschouwes in het "stadion"2650. Een eredivisie club en zelfs eerste divisieclub onwaardig. Amateurclubs hebben het beter voor elkaar.

  reageer
 • A.

   

  Nee dat hebben amateurclubs niet, die hebben een grotere capaciteit omdat je langs de velden mag staan. Dat mag niet in het betaalde voetbal. Ze hebben soms een mooie hoofdtribune (rijnsburgse boys bijvoorbeeld), maar vaak genoeg 1 achtergestelde tribune voor maximaal 1000 plaatsen en verder gewoon grasvelden of hooguit wat stoeptegels langs de velden. Daarnaast trekt Almere City momenteel gewoon niet meer toeschouwers dus is het prima zo. Beter dan iedere week in een leeg stadion aantreden :) Sowieso blijft dat "eredivisie/eerstedivisie onwaardig" altijd een rare term. Als je met in die divisie speelt met de accomodatie die je hebt, is dat die divisie waardig.. anders zou je er niet zitten.

 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Jol

   

  Zonde van je geld almere gaat bet echt niet redden willem11 is veel beter

  reageer
 • Ally

   

  Volgens mij zag ik net dat Willem II ook nog maar een paar kaarten over heeft. Dus inderdaad volle bak =) Hopelijk extra viel bierkraampjes!

  reageer
 • A.

   

  kleine sidenote: er kunnen in totaal 3.050 in het stadion, waarvan 400 uitsupporters. Uitvak zal overigens ook wel uitverkocht raken dus dat word een mooie voetbalavond vrijdag!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert