Ouders 'droppen' kind om te gaan winkelen

EMMELOORD
Ouders die zaterdagmiddag ongestoord wilden winkelen in Emmeloord, konden hun kind voor een paar euro naar De Cultuurshop in de Lange Nering brengen. Daar werd tussen 12:00 en 14:00 een inloopworkshop beeldende kunst gegeven onder de noemer 'Drop & Shop'. Op de eerste editie vandaag kwamen drie kinderen af.

De workshop is bedacht door het Muzisch Centrum om zo beeldende kunst voor kinderen onder de aandacht te brengen. De komende vijf zaterdagen zijn er opnieuw cursussen voor kinderen in de nieuwe winkel.

De zogenoemde pop-upstore is vorige week geopend. Het is een initiatief van Cultuurbedrijf Noordoostpolder om informatie te geven over het Muzisch Centrum en de Kunstuitleen Emmeloord.


reacties (4)

 • Dorpsgenoot

   

  eens. Cultuur moet toegankelijk worden gemaakt voor iedereen.

  reageer
 • lezer.

   

  Ik neem aan dat u weet wat het kost om een kind 1 seizoen op bijv. gitaarles te doen? Wij leven in vergelijking met veel andere landen in een duur land waar straks alleen de rijkeren dit soort dingen nog kunnen doen. En wees gerust, ik houd niet mijn hand op. Ik moet er gewoon hard voor werken. Ik constateer alleen iets wat volgens mij anders kan.

  reageer
 • Joop

   

  hallo lezer moet echt alles maar betaald worden door de maatschappij? Kom op zeg betaal zelf ook eens iets mee voor de ontwikkeling van uw kind. Dezelfde discussie gaat over meebetalen voor glasvezel,zet zelf uw schouders eens ergens onder in plaats van altijd uw hand te houden!

  reageer
 • lezer.

   

  3 kinderen. Als cultuur niet zo duur zou zijn zou er meer belangstelling zijn. Heb gister de nieuwe tarieven voor de muzieklessen bij het Muzisch Centrum gezien. Dit is voor "Jan met de pet" niet meer op te brengen. Met dank aan ons kabinetsbeleid.8

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert