'Samenkomen om God te voelen'

BIDDINGHUIZEN
De Pinksterconferentie Opwekking is vrijdagavond begonnen in Biddinghuizen. Ruim 10.000 mensen kwamen samen in de grote tent om te zingen en te bidden. Christenen uit verschillende kerken en gemeenten komen samen om het pinksterfeest te vieren.

Bezoekers gaan vooral naar de conferentie om samen te kunnen zijn, wat goed aansluit bij het thema van dit jaar; Samen Jezus Leven. De verwachting is dat er dit jaar ruim 50.000 bezoekers komen, over het weekend verspreid.

Opwekking in Biddinghuizen duurt nog tot en met maandag.

reacties (8)

 • Lelystedeling

   

  Op zich leuk een leuk hobby clubje... in principe is de oplossing om geloof ook zo te gaan zien in de toekomst. Uiteindelijk is het door een hang naar saamhorigheid en het onbekende van vroeger ontstaan. "Commerciele bedrijven" zijn hier slim op in gesprongen door "stromingen" te bedenken en slaan elkaar "anders/niet gelovigen" vaak de hersens in. Gewoon belasting heffen en compleet uit de wetgeving halen...

  reageer
 • Drontenaar

   

  Je aanname die begint met Uiteindelijk e.v. Klopt niet. De Bijbel vertelt daar anders over. En dat is een feit, geen aanname.

 • Dr. Jake

   

  Heeft de GGZ als een noodtent ernaast voorbereid ? Geloven/belijden is zo van de vorige 1000 jaar. Wordt eens wakker! Het us is 2016! En raak die massapsychose kwijt!

  reageer
 • Ik

   

  Deze redenatie is zo krom! Geloof van 1000 jaar terug? Ga toch weg! Geloof is van alle tijden. Mensen die zeggen dat ze in zichzelf geloven zijn armoedzaaiers. Wijzelf zijn niet volmaakt en stellen vaak teleur. Juist geloven in de volmaakte God brengt uitkomst, geeft vreugde, troost, houvast en is HET doel van dit leven.

 • Jacob

   

  Hoewel ik hun gevoelens niet deel, ben ik in de jaren achter ons deze mensen en hetgeen zij uiting aan geven steeds meer gaan waarderen. De goede en begrijpende lezer weet denk ik wel waarom.

  reageer
 • Bo

   

  Zo te zien een grote groep er enthousiaste mensen......

  reageer
 • tsja

   

  En dinsdag slaat iedereen weer elkaar de hersens in. Halaluja.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Vissekla

   

  Geweldig dat in deze tijd van toenemende secularisatie nog zoveel mensen gemotiveerd zijn om in een positieve setting samen te komen om hun geloof met elkaar te delen. Daar nemen we de verkeersproblemen van aanstaande maandag maar op de koop toe, toch...?

  reageer
 • Rob

   

  Wat een poppekast, daar gaat het helemaal niet om in het leven, in mijn optiek en dat heeft de geschiedenis ons inmiddels wel geleerd komen daar alle oorlogen uit voort. Wees eerlijk voor je zelf en voor een ander en het komt helemaal goed.

  reageer
 • Theo

   

  Wie ben jij dan wel, dat dat voor anderen wil bepalen? Als mensen willen leven naar aanleiding van een "sprookjesboek", het zij zo, maar dat is ieders EIGEN keus.

 • joost

   

  Ik vind het belangrijk om niet de kracht buiten jezelf te zoeken, maar in jezelf. Mensen zijn zelf schepping. Mensen bezitten superkrachten alleen door mind control door super geavanceerde technieken word de mens voortdurend afgeleid van datgene wat o zo belangrijk is.

  reageer
 • Joost

   

  Ik denk dat je vooral afgeleid wordt door computers en telefoons. Je weet wel, zo een ding waar jij dit op leest en mee reageert.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert