Snoepdieven betrapt bij clubhuis Buitenboys

ALMERE
Twee snoepdieven zijn vrijdagavond in Almere door de politie aangehouden. Agenten zagen twee personen met hele grote tassen op de Daniel Stalpaertstraat lopen in de buurt van de voetbalvereniging Buitenboys.

Volgens de politie bleken de personen bij controle grote hoeveelheden, snoep, pakjes Cup-a-Soup en broodjes bij zich te hebben.

Andere politie-agenten ontdekten dat er een inbraak was gepleegd in het tijdelijke clubhuis van Buitenboys. De relatie tussen de inbraak en de grote hoeveelheid snoep was snel gelegd. De verdachten zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Het snoepgoed is teruggebracht naar de voetbalclub. Voorzitter Rob Mueller is blij met het snelle werk van de politie, vandaag is op het sportpark een jeugdvoetbaltoernooi. 

Foto: Politie Almere Buiten


reacties (6)

 • rick

   

  Waarom is er trouwens zo veel snoep bij een sportvereniging? Appeltjes lijken me gezonder......

  reageer
 • Bleu

   

  Jeetje. Blijven ze nou zo bleu doen bij die voetbalclub? Van andermans spul afblijven. Maar alles in de tent laten staan is kat op het spek binden.

  reageer
 • KC

   

  13 voetbalzaterdagen opruimen van zwerfvuil rondom de sportvelden.

  reageer
 • wilma

   

  Snoepje van eigen deeg

  reageer
 • Jond

   

  Hoe lang blijven ze bij Buitenboys nog zo naïef om alles in de tent te bewaren? Ook al blijft het natuurlijk een feit dat je met je handen van andermans spullen afblijft. De situatie bij Buitenboys is nu eenmaal zo dat ze voorlopig geen vast onderkomen hebben en dus iets voorzichtiger moeten zijn met de opslag in de voor de nachtrust bestemde uren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • ja

   

  Te werk stellen hard werken tot ze geen tijd krijgen om na te denken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert