Opnieuw post gestolen van PostNL

ALMERE
Er is opnieuw post gestolen van een postbezorger van PostNL in Almere. Dit keer gaat het om post die bezorgd moest worden in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten.

PostNL heeft geen idee hoeveel poststukken kwijt zijn. In een brief laat het postbedrijf de gedupeerde buurtbewoners weten de gang van zaken te betreuren. Een eigen onderzoek en recherchewerk van de politie heeft nog niets opgeleverd.

Geregeld verdwijnt er post van PostNL door eigen medewerkers of dieven. In Lelystad werd vorige maand een bezorger bestolen van zijn bus met pakketten. In februari werd een man op heterdaad betrapt terwijl hij in een bestelbus bij Almere Poort postzakken doorzocht. Eerder moest PostNL toegeven dat eigen personeel goud en juwelen had gestolen uit post.

reacties (7)

 • Sanne

   

  PostNL is lekker bezig alles duurder maken en personeel weg bezuinigen en dan nog de helft van de brievenbussen weg in Lelystad waardeloos bedrijf

  reageer
 • Sanne

   

  PostNL wordt alleen maar duurder met postzegels en aangetekende stukken zakkenvullers zijn het

  reageer
 • Hendrik

   

  En de echte postbodes zijn wegbezuinigd en zitten soms nog thuis. Echt tenenkrommend dit gedrag van werkgevers. Als je weinig wil betalen krijg je geen goed personeel, dat blijkt maar weer.

  reageer
 • Klopt ik kan meerdere oudere postbodes die wegbezuinigt zijn met meer dan 25 trouwe dienstjaren, die zijn als oud vuil langs de straat gezet conclusie ze waren te duur volle tijd werkers......toen moest je nog de eed afleggen hoorde ik om daar in dienst te kunnen, nu hebben ze er meerdere goedkope krachten er voor terug en zie het resultaat......einde bedrijf ik heb geen enkel vertrouwen meer in post nl. Kom maar op concurrent misschien doen jullie het veel beter. Het wordt tijd dat zo'n bedrijf als post nl geen voortgang meer heeft. Klaar over en uit.

 • harretje

   

  tja dat krijg je als je je medewerkers maximaal 8,72 per uur betaald

  reageer
 • Sn

   

  Ga jij meer betalen voor je postzegel of postpakketten dan?

 • Sander

   

  Das gelul. Dat ze weinig betalen das balen. Maar dan jat je nog geen spullen van anderen. Zo'n reactie betekend dus dat een vrijwilliger alles mag jatten omdat hij/zij toch geen geld krijgt.

 • Mona

   

  ... en wie betaald nu mijn boetes op 2 aanslagen van de belastingdienst? Zij hebben geen pardon dat aanslagen niet worden ontvangen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • NLToday

   

  Het bedrijf straalt al heel lang geen professionaliteit meer uit heeft al heel wat schandalen achter de rug en produceert en exporteert arbeidsonrust. Ben zelf ook ooit gedupeerd het bedrijf heeft nooit de schade vergoed, bij een bestelling informeer ik altijd of Post.NL de pakketjes aflevert is dat het geval dan annuleer ik de bestelling.

  reageer
 • leo

   

  Word steeds gekker ....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert