Opknapbeurt bedrijventerrein afgerond

LELYSTAD
De verbetering en herinrichting van bedrijventerrein Larserpoort in Lelystad is afgerond. De opknapbeurt heeft in totaal 1,3 miljoen euro gekost.

De aanpak van Larserpoort is gebeurd in overleg met de daar gevestigde bedrijven. Zo zijn er onder meer veilige fiets- en voetpaden aangelegd en is de kruising van de Pascallaan met de Larserpoortweg veranderd.

Ook zijn er abri's gekomen bij de bushaltes en is er betere verlichting aangebracht.

reacties (6)

 • Cock

   

  Nu ook spookrijdende vrachtwagens op de nieuwe kruising, is een logisch gevolg van dit incompetente besluit om dat zo te maken.

  reageer
 • Lelytowner

   

  En U vindt, de investering voor het stadshart, waar we hopen dat alle lelystedelingen er dagelijks van profiteren, in verhouding staat tot het hetzelfde bedrag voor een investering voor een vrij klein bedrijventerrein?? Hoe denkt de gemiddelde lelystedeling hierover??

  reageer
 • Riek

   

  Nou als je naar sand of bij de omroep moet zijn alle bedrijven daar moet je dus om ,,konden ze niet gewoon ook een baan maken voor daar links af te gaan

  reageer
 • Frits

   

  Tja, dan zal de provincie ook daarvoor subsidie moeten verstrekken. De armlastige gemeente heeft de opknapbeurt Larserpoort namelijk niet helemaal zelf betaald. Overigens is in het Stadhuisplein een miljoen gestoken, en nu ook weer kapitalen in de aanloopstraten. Het stadshart heeft dus al dezelfde investering gekregen als Larserpoort.

  reageer
 • Cock

   

  Ben benieuwd wanneer ze het afmaken ,of dat ze er achter komen dat ze de tekening op zijn kop hebben gehouden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lelytowner

   

  En nu hetzelfde bedrag voor het opknappen van het stadshart!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert