Ondergrondse container in Olivier B. Bommelhof

ALMERE
Waarschijnlijk komt er nog deze week een ondergrondse afvalcontainer aan de Olivier B. Bommelhof in Almere Buiten. Dat laat de gemeente Almere weten. De container komt bij een appartementencomplex in die straat. De gemeente zal de kosten betalen.

De container had er volgens de bewoners vorig najaar al moeten zijn, maar hij is er nog steeds niet. De bewoners zeggen dat ze al vier jaar op de ondergrondse container wachten. Bij de bovengrondse afvalbakken storten ook buurtbewoners hun troep en daar willen de appartementbewoners vanaf.

De Almeerse PvdA stelde in november schriftelijke vragen over de afvalcontainers bij de Olivier B. Bommelhof.

reacties (2)

  • Dr.Jake

     

    Zo'n ondergrondse container is juist nog erger. Hier in Almere stad Centrum is er zelfs een 'afval-toerisme' ontstaan. Men denkt :Als ik toch het dure parkeergeld moet betalen om te kunnen shoppen dan kan ik ook mijn (grof) vuil/afval in de containers kwijt. Ik zie regelmatig mensen vuilniszakken uit hun kofferbak in de container dumpen voordat mam,pap en kinderen gaan shoppen. En dan us container weer vol of de klep gemolesteerd/verstopt omdat het niet past(te).

    reageer
  • En de bewoners denken echt als er een ondergrondse container is dat er dan geen afval vanuit de buurt gestort word? hoe zwart wit kan je denken.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert