Suïcidale vrouw zorgt voor afsluiting Tussenring

ALMERE
De politie heeft de Tussenring in Almere Tussen de Vaarten donderdagavond een half uur afgesloten omdat een vrouw van de Derde Geuzenbrug wilde springen.

De politie zette een bemiddelaar in om te voorkomen dat ze daadwerkelijk zou springen.

Rond 20.10 uur liet zij zich meenemen door de aanwezige agenten. 

reacties (11)

 • Marianne

   

  Inderdaad overdrijven is ook een vak.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Overdrijf je niet een beetje? Die mevrouw staat niet herkenbaar op de foto of zo

  reageer
 • Nico

   

  Jongens, laten we de hulpverlening nog verder uitkleden. Een niet erg dringende hulpvraag levert tegenwoordig een wachttijd op van ca een half jaar. Intussen is het probleem of de houder wellicht vanzelf opgelost.

  reageer
 • Barbara

   

  Van mensen die alleen nog snelheid aan elke minuut willen toevoegen omdat anders hun totale eigen-, en wereldbeeld in duigen schijnt te vallen, gaan weer anderen vanwege diezelfde stress radeloos op een brug staan, klaar om te springen. Hoop dat deze mevrouw de juiste hulp gaat krijgen.

  reageer
 • Me

   

  Dit is geen trein, gaan we nu ook iedereen die zich heeft opgehangen in beeld brengen? Of zullen we alle ambulances die voor een woning staan ook maar als nieuws zien? Want buren willen eigenlijk wel heel graag weten wat er met mevrouw X aan de hand is.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ilse

   

  inderdaad, de politie heeft een code hiervoor. Maar dat geldt niet voor media. Sterker nog, werk je met freelancers ( zoals deze omroep veelvuldig doet), dan 'loont' dit soort nieuws. Freelancer blij en de lezer 'blij'. Want menselijk lijden verkoopt. Het maakt de berichtgeving echter wat uit balans.

  reageer
 • Barbara

   

  Weten wat er in de samenleving echt gaande is krijg je een enkele keer via de media te horen of te zien. Voor wat er werkelijk aan de hand is moet je ogen en oren zelfstandig openhouden en weten te selecteren. Huidige media floreert het best als zaken even gauw, gauw buiten proporties opgeblazen of juist razendsnel de beerput ingedrukt kunnen worden, al naar gelang de smaak van de reporter in samenhang natuurlijk met eigen baanbehoud. Het enige nieuwe van nieuws brengen is dat je te vaak een schijn van werkelijkheid voor ogen word gehouden waar je 8 van de tien keer vooral niet in moet stinken. Als het om oponthoud verkeer gaat is er altijd berichtgeving, hoeft dus wat mij betreft geen plaatje bij geschoten te worden.

  reageer
 • Cirefrin

   

  Waarom geen vermelding de ns roept tegenwoordig ook om met "een aanrijding met een persoon".Dan weet je toch ook wat er gebeurt is. Ik wil het graag weten kan ik bepalen hoe groot mijn vertraging is.En die is dan heel groot.

  reageer
 • Nastradamus

   

  Wil graag weten wat er in de samenleving speelt, er wordt geen naam genoemd, dus dat kan het niet zijn. Omdat er veel geheim wordt gehouden weten veel mensen niet hoe het werkelijk gesteld is ment onze samenbeleving, aan onze politieke topmensen kan je dit ervaren, anders waren er geen voedselbanken etc.

  reageer
 • Geluksvogel

   

  Walgelijke, niet respectvolle vertoning dit dramatische voorval met foto en al te willen publiceren. Hoop op betere tijden voor deze mevrouw.

  reageer
 • Me

   

  Jammer dat dit nieuws is. Vroeger had men een mediacode dit niet te publiceren. Helaas... sterkte voor de vrouw.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert