Straatpraat: Recherche gekraakt in rapport

EMMELOORD
De recherche krijgt forse kritiek in een rapport dat is gemaakt in opdracht van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Stroperige overlegstructuren, gebrek aan bijscholing, oncollegiaal en onprofessioneel gedrag en vaak ontbreekt het aan elementaire recherchevaardigheden, zo is te lezen in de conclusies. Ook zou de recherche niet over voldoende uitrusting beschikken.

Voor Straatpraat vroegen we aan mensen in Emmeloord wat zij er van vinden. 

reacties (3)

 • Pimpernel

   

  Sinds Lubbers vond dat wij de broekriem moesten aansnoeren (terecht) is dit een jaarlijks terugkerend fenomeen geworden een sport welke alle takken van de samenleving onder handen nam en de burger zijn trots wegnam nl het hebben van een grondwet, dit wat nu gebeurd zijn de gevolgen de opmaat naar een suikerbieten republiek met uiteindelijk oorlog.

  reageer
 • Hoe makkelijk is het oordelen over werkzaamheden, die je zelf NIET verricht. Altijd makkelijk met de kennis van NU over oude zaken praten.

  reageer
 • .\/\/. 2.0

   

  Wat een onzin. Zonder enige kennis van het rapport, een reactie vragen. Totaal onzinnige vorm van journalistiek. Al moet ik natuurlijk ook niet te veel verwachten van Omroep Flevoland.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert