Witchworld houdt poppenkast in Drakenboom

ALMERE
De initiatiefnemers van pretpark Witchworld hielden zondagmiddag voor het eerst poppenkastvoorstellingen in Almere Buiten. De voorstellingen werden gegeven in een Drakenboom waarin een gat is gemaakt. Er zijn zo'n 100 kinderen op de eerste voorstelling afgekomen. Vanwege het weer is die naar binnen verplaatst.

De poppenkast staat een jaar lang iedere eerste en derde zondag van de maand op een andere plek in het centrum van Buiten. De hoofdpersonages van WitchWorld staan centraal. 

De voorstellingen moeten mensen warm maken voor het pretpark Witchworld dat bij het kasteel in Almere komt. In 2020 moet daar een park staan waar trollen, heksen en magie de hoofdrol spelen. Op vragen hoe het staat met de voortgang van Witchworld wil initiatiefnemer Ton Theunis geen antwoord geven. 


reacties (9)

 • Hannes

   

  Ton Theunis,. "Witchworld". Met een in en aanpassing samen met de Floriade, een "karikatuur" dat voor een halfjaar tot stand te brengen met al zijn weergave wat er voor de nieuwe technologie en duurzaamheid, "denk maar aan nanotechnologie," Voor de toekomst met alle thema's en congressen ook na die tijd, wat je maar kunt bedenken een gegarandeerde waarde teweeg zal brengen!!. Misschien wordt het dan wel een Witchworld Expo😉. Dan zal het een pracht van een bekendheid voor Almere opleveren. ((( en geen kopi van een woon/werkwijk wat je al dagelijks nu al om je heen ziet gebeuren.))). " Denkend aan de jongere generatie voor een veelbelovende toekomst"!!. "Veel Succes".

  reageer
 • Bas

   

  Thematiek zo cliché als spinnenpootsoep en honderd jaar te laat. Daarnaast heeft de leiding totaal geen visie aangaande een leuk pretpark en halen ze alle cliche's uit een dakloze oude heks haar vertrapte hoed om zieltjes te winnen. Het had prachtig kunnen worden, maar de lat was vanaf het begin te hoog gelegd. De trol over de sloot geworpen. De bezem gebroken. Als overgekookte drakenmergsoep zo bitter.

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Hadden ze beter meteen in de raadszaal van het gemmentehuis kunnen doen. Was wel verl minder opgevallen. Want dasr is het altijd een poppenkast.

  reageer
 • Henk

   

  Een luchtkasteel

  reageer
 • haha leuk

   

  Klopt!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lezer.

   

  Ik denk dat het bij poppenkast voorstellingen blijft.

  reageer
 • Wakkerman

   

  Neen, hij komt niet.. Hij is er al!!!

  reageer
 • JAB

   

  Nee bij de draf en renbaan

  reageer
 • .\/\/. 2.0

   

  Komt dit park naast de icedome?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert