KAF presenteert nieuw theaterseizoen

ALMERE
In de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) aan het Weerwater in Almere is maandagavond het nieuwe theaterprogramma gepresenteerd tijdens een speciale preview night.

Verschillende artiesten gaven alvast een voorproefje van de show die zij komend seizoen in de schouwburg zullen geven. Daarnaast werd aanstormend talent aan het publiek voorgesteld. 

De eerste theaterbrochure is in ontvangst genomen door burgemeester Franc Weerwind van Almere. Naast Weerwind kregen ook bekende Almeerders zoals Arie Koomen, Annemarie Jorritsma en Tanja Jess de brochure overhandigd.

Ook De Meerpaal in Dronten presenteerde maandagavond het programma voor het komende seizoen. Daarin ligt de nadruk op cabaret en muziek. Enkele bekende namen die worden verwacht, zijn Jochem Myjer, Sara Kroos, het Apollo Ensemble, Paul de Munnik en Karin Bloemen.

reacties (1)

  • CT

     

    De naam KAF voor een theater is het toch niet. De schouwburg gaf aan waar je naar toe gaat. Dat het gebouw zo heet, moi geen probleem maar een schouwburg is en blijft een schouwburg. En het zal echt zo net veel beter gaan. Ook al stop je er 5 miljoen in.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert