Prijs voor rookvrij terras De Rede

DRONTEN
Voor het hebben van een geheel rookvrij terras krijgt restaurant De Rede in Dronten de aanmoedigingsprijs van Clean Air Nederland. De nietrokersvereniging kent de prijs dinsdag toe in het kader van de Wereld Niet Roken Dag.

Clean Air Nederland vindt dat De Rede een positieve bijdrage levert aan een rookvrije horeca. Eind april opende de eigenaar van het restaurant naar eigen zeggen 'het grootste overdekte terras van Flevoland'.  Om verwarring over regels te voorkomen, mag er ook niet meer gerookt worden als het terras niet overdekt is.

Naast restaurant De Rede krijgt ook Luno Kitchen in Hilversum de aanmoedigingsprijs. Daar is een deel van het terras rookvrij. 

reacties (4)

 • Drontenaar

   

  Om te huilen die Jos..!!

  reageer
 • Tsja

   

  Wat een onzin. Hopen dat iedereen wegblijft. O ja en ik rook zelf niet.

  reageer
 • Roker

   

  Vind het ook een goed idee en over een paar jaar mag er toch niet meer op de terrassen gerookt worden als je het nieuws af en toe volgt! en ben je er niet mee eens moet je lekker zelf wegblijven!

 • .\/\/.

   

  Ik vind het een goed idee. Zit soms op terras tóch in de peukenlucht van de mensen naast me. O ja en of ik wel of niet rook maakt niet uit.

 • Lely...

   

  Op de foto is goed te zien dat er een dak en wanden aanwezig zijn, dus mag er sowieso niet gerookt worden.

  reageer
 • Jan

   

  Dat is mooie prijs en moedig want je loopt daardoor wel veel klanten mis. Is het overigens niet een beetje flauw om dat op een open terras te verbieden?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert