Bureau Flevoland: Overval op pakketbezorger

ALMERE • Wo 1 juni 2016 | 9:59 • Woensdag 1 juni 2016 | 9:59
Vanavond besteedt Bureau Flevoland aandacht aan de overval op een pakketbezorger in Almere. De 61-jarige man uit Den Bosch belde op 30 januari aan bij een appartement aan de Kimwierde in Almere Haven. Als er open wordt gedaan, blijkt dat hij in een valstrik is gelopen. Drie mannen in het pand bedreigen de bezorger. Ze binden hem vast, sluiten hem op en beroven hem.

De auto van het slachtoffer werd meegenomen en daaruit zijn verschillende mobiele telefoons gestolen. De man is erg geschrokken en kan tot op de dag van vandaag niet werken. De telefoons zijn doorverkocht en sommigen ervan worden door nietsvermoedende kopers zelfs gebruikt in Almere.

Afgelopen dinsdag werd aandacht besteed aan deze zaak in het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht, maar de politie wil de zaak graag nogmaals onder de aandacht brengen.

Daarnaast heeft de politie ook nog vragen over de branden in Chinees restaurant Oriënt in Lelystad. De politie gaat uit van brandstichting en is op zoek naar tips.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel