N50 Ens-Emmeloord donderdag weer open

NOORDOOSTPOLDER
De N50 van Ens naar Emmeloord gaat vanaf donderdagochtend 06:00 uur weer open voor het verkeer. Dat is de uitkomst van een overleg tussen Rijkswaterstaat, provincie en de gemeente Noordoostpolder.

De weg werd vrijdagavond zonder vooraankondiging afgesloten omdat automobilisten zich niet aan de regels hielden die vanwege werkzaamheden waren ingesteld. Er ontstonden daardoor gevaarlijke situaties. De provincie, gemeente en bewoners waren niet blij met deze maatregel omdat het verkeer gebruik ging maken van sluiproutes in het buitengebied van Noordoostpolder. Ook dit leverde onveilige situaties op.

Rijkswaterstaat gaat nu de situatie op de N50 aanpassen. Er worden extra borden geplaatst en automobilisten worden eerder gewaarschuwd dat er werkzaamheden aan komen. Ook gaat de politie extra controleren op snelheid. In de nacht van woensdag op donderdag en de nacht van donderdag op vrijdag wordt er aan de weg gewerkt. Tijdens die werkzaamheden, tussen 20:00 uur en 06:00 uur, is de weg afgesloten in de richting van Ens.

reacties (6)

 • Bromsnor

   

  Die is toch met vroegpensioen? Op onze kosten, dat kost wel wat meer dan die paar uitgedeelde bekeuringen.

  reageer
 • Sjaak

   

  Wat een drama

  reageer
 • schaapjes

   

  En gewoon permanente controle op snelheid en ander idioot gedrag!

  reageer
 • gerdina

   

  Gewoon die mafkees daar neer zetten die zo graag WOK meldingen uitdeelt.Kan hij nu véél terechte bekeuringen schrijven en is hij ook een gelukkig mens.

  reageer
 • Sjaak

   

  Logische en beste oplossing en precies zoals ik heb omschreven in een reactie op vorig artikel. Had meteen zo gemoeten, maar was uiteraard ook een financiële kwestie. Dit is voor iedereen de meest veilige oplossing.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frits

   

  Aan de redactie van OF: de N50 is geen provinciale weg, maar een rijksweg. Staat verkeerd in het artikel.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert