LabCenter nieuwe ondernemerscampus bij vliegveld

LELYSTAD
Tegenover de toekomstige terminal van Lelystad Airport moet een ondernemerscampus komen. Het krijgt de naam LabCenter, wat staat voor Lelystad Airport Businesspark Center.

De ontwikkelingsmaatschappij OMALA en de projectontwikkelaar tekenen hiervoor dinsdag een intentieovereenkomst op de vastgoedbeurs Provada. LabCenter biedt ondernemers flexplekken, vergaderruimtes, restaurantjes en andere gezamenlijke voorzieningen. Volgens OMALA hebben ondernemers behoefte aan een locatie waar ze anderen kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen.

De komende tijd wordt het plan verder uitgewerkt. Het is de bedoeling dat LabCenter de deuren opent in 2018. Dan moet ook de uitbreiding van de luchthaven klaar zijn.

reacties (4)

 • Dirk2

   

  Jammer dat de impressie alleen al zo ongeloofwaardig is! OMALA eigen denk ik dan maar....

  reageer
 • Ik

   

  En daar zijn de optimisten onder ons weer......

  reageer
 • Henk

   

  Heb jij daar ook al zo'n hekel aan? Van die mensen die overal het positieve van inzien? Bah! Van die mensen die ondernemend zijn, en allemaal dingen beter willen maken... Snappen ze dan niet dat we gebaad zijn bij stilstand? /sarcasme

 • Flevowatcher

   

  Tja, weer zó'n tot mislukken gedoemd 'luchtkasteeltje': Net de 'Leisure dome' afgeserveerd door de raad, nu weer de volgende luchtbel. Zolang er niet heel veel gevlogen wordt op L.A., is er weinig kans op zaken en ontmoeten van ondernemers. Dat kan ook veel beter in het stadshart... Hoe lang gaat OMALA nog door met gebakken lucht verkopen?

  reageer
 • Eric

   

  En dat moet toevallig door mac3 worden gedaan zeker?? Graag openbaarheid van zaken aub!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert