SP wil opheldering over postbezorging

FLEVOLAND
SP-kamerlid Sharon Gesthuizen heeft schriftelijke vragen gesteld aan minister Kamp over de kwaliteit van postbezorging. Aanleiding is onder meer een incident in Almere waarbij post van een postbezorger werd gestolen.

Gesthuizen wil van de minister van Economische Zaken onder meer weten hoe het kan dat er dikwijls post verdwijnt of wordt gestolen door medewerkers van postbedrijven, zoals recent in Almere is gebeurd. Ook wil ze van Kamp horen welke oorzaken er volgens hem zijn voor de daling van de kwaliteit van postbezorging.

Behalve in Almere, was er onlangs ook post in Lelystad gestolen. Daar werd in april een bezorger van zijn pakketten bestolen.

reacties (2)

 • jan

   

  Ze hebben de echte postbode eruit geschopt dan vraag je hierom politiek hoorde je toen niet over massa ontslag maar als die namaak postbodes in de knoei zitten zitten ze er bovenop toch een beetje vreemd

  reageer
 • ron

   

  er wordt altijd al post gestolen ik weet niet anders... tel eens tot tien voordat er vragen worden gesteld iedereen weet toch hoe simpel dat is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert