Regiodirecteur Alliantie overleden na tragisch ongeluk

ALMERE
De regiodirecteur van woningcorporatie de Alliantie in Almere, Erna van der Pers, is vrijdagmiddag door een tragisch ongeluk overleden.

Op Zeeburgereiland in Amsterdam viel een heistelling om en daarbij zou een heipaal op Van der Pers terecht zijn gekomen.

Van der Pers is 54 jaar geworden.

reacties (2)

 • Ankie de Lange

   

  Ik ben verbijsterd. Ik heb Erna persoonlijk gekend als lid van de Raad van Bestuur van Zorgbalans, ik in de hoedanigheid van duo voorzitter van de onderdeelcommissie Wonen Zorg en Welzijn, een OR commissie. Ik kan dit bijna niet geloven. Wij hebben bijzonder prettig samengewerkt. Je kon haar om een boodschap sturen. Deed wat ze beloofde. De meningen over Erna waren altijd verdeeld, zoals bij elke bestuurder, maar ik heb bijzonder fijne ervaringen met haar gehad. En volgens mij alle collega's van de OC WZW. Ik wens haar gezin heel veel sterkte met dit enorme verlies.

  reageer
 • Hans K

   

  Verschrikkelijk om op deze manier het leven te laten. Ik zie dagelijks de stickers op dergelijke machines staan met de tekst "niet in het bereik van de machine komen". Mijn vraag is waarom deze regel tijdens hoogwaardigheids bezoeken en eerste paal festiviteiten overtreden moet worden?

  reageer
 • Knelis

   

  Hans K wat ik gisteren begrepen heb is het een houten heistelling en hier mee wordt dan symbolisch de eerste paal geslagen deze hei stelling wordt door mensen hand bedient door aan een touw te trekken die het heiblok bedient .Maar het is wel verschrikkelijk om op deze manier het leven te laten

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert