Wietplantage ontdekt in bedrijfspand

ZEEWOLDE
De politie heeft maandagochtend een wietplantage ontdekt in een bedrijfspand op industrieterrein Horsterparc in Zeewolde.

Na een tip onderzochten de agenten het pand aan de Eenspan. Ze vonden op de eerste verdieping een plantage met ruim vierhonderd planten.

De kwekerij is ontmanteld en de planten zijn vernietigd. Er is nog niemand aangehouden.

reacties (4)

 • Voorzitter Buitenplaats Horsterwold

   

  Beste Saint, u bent slecht geïnformeerd. Op het Horsterparc (industrieterrein) woont niemand, maar er werd een wietplantage ontmanteld. Mocht u een mening hebben over Buitenplaats Horsterwold, dan bent u daar helemaal vrij in. Spijtig genoeg verwart u feiten en meningen (als u inderdaad Horsterwold bedoelt). Het is GEEN feit dat op Horsterwold illegalen, criminelen en onderverhuurders verblijven. Ik vind het jammer, dat u uit onwetendheid bijdraagt aan een onnodige negatieve beeldvorming over Buitenplaats Horsterwold.

  reageer
 • Saint

   

  Als het allemaal legaal was zou de wietolie kwekerij wel hebben mogen doordraaien. Volgens ingewijden wonen daar een hoop illegalen, een aantal drugs criminelen en onderverhuurders. O kja, er wonen ook nog ambtenaren van de gemeente Zeewolde.

  reageer
 • Zeewoldenaar (nee, niet die...)

   

  Het is heel eenvoudig: zolang de wetgever de kweek van wiet alleen toestaat in een gecontroleerde situatie, voor medicinaal gebruik, is alle vorm van niet-gecontroleerde kweek illegaal, en dus verboden.

  reageer
 • Dame

   

  wist de tipgever ook dat wietolie wat van die planten gemaakt wordt ook mensenlevens kan redden, deze planten zijn niet alleen voor jointjes en rookvermaak .... jammer dat mensen weinig tot niks weten wat de thc uit een wietplant kan betekenen voor zeer zieke mensen ... google maar eens naar wietolie thc en kanker duizenden hebben er veel baat bij, wat zou jij doen als dit de laatste redmiddel van je geliefde is nou dat bedoel ik

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert